Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη τιμά τα 100 χρόνια του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με «Δον Καμίλο»

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δον Καμίλο» στο Πανόραμα

Ο δήμος τιμά τα 100 χρόνια του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ειδική εκδήλωση για να τιμηθεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τις επόμενες ημέρες ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, ο δήμος μας θα τιμήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης, σε μια πολιτιστική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Μαΐου, στις 21.00, στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Κέντρο Πολιτισμού του δημαρχείου Πανοράματος.

Στην εκδήλωση ο δήμος μας θα τιμήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο για την εκατονταετή -και πλέον- πολύτιμη  προσφορά του στον επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό στίβο της πόλης μας. Επίσης θα τιμήσει και τους σημερινούς δικηγόρους της πόλης μας, καθώς στην εκδήλωση θα γίνει η  παρουσίαση της εξαίρετης παράστασης «Δον Καμίλο» από τον «Θεατρικό Όμιλο Δικηγόρων Θεσσαλονίκης», που γνωρίζει εδώ και καιρό μεγάλη επιτυχία.

Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Απόστολου Κανταρτζή, ενώ στην παράταση εμφανίζονται οι ηθοποιοί-δικηγόροι: Χαρίτων Παπαδόπουλος , Απόστολος Κανταρτζής,  Δόμνα Μανιάτη,  Δημήτρης Πάλλας,  Ιπποκράτης Πάχτας,  Βάσω Σαπουντζόγλου,  Σοφία Ταγταλενίδου, Μάγδα Τζίκου – Στάμπου, Παντελής Τσιβελεκίδης.

Η σκηνοθεσία  και  η μουσική επένδυση της παράστασης έγινε από τον  Απόστολο Κανταρτζή, η επιμέλεια του σκηνικού και των κοστουμιών από τον Απόστολο Αποστολίδη, τον φωτισμό  έκανε ο Στέλιος Παπαναστασίου  και την ηχητική κάλυψη ο Κρίτων Κιουρτσής