ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ντίνος Κούης. 
Τον κ. Κούη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Ευστάθιος Κουτσοχήνας και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας.  Ο κ. Κούης έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, και είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα παιδείας στη Θεσσαλονίκη. Στη διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Θ. κ. Κουτσοχήνα και τον Ταμία του Δ.Σ.Θ. κ. Ντούγκατις δράσεις που πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος, κοινωνικές και πολιτικές. Ο κ. Κούης αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ομάδα που του χάρισε μεγάλες στιγμές, τον ΑΡΗ, και πως αυτή η αγάπη που εισέπραξε ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με τα κοινά. Τον αγώνα και το σημαντικό έργο που έκαναν όλοι μαζί ως ομάδα, ευελπιστεί να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει με την «Αλληλεγγύη» και τον επικεφαλής της Απόστολο Τζιτζικώστα, τα επόμενα χρόνια.