ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΔΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΔΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Γεώργιος Ασπασίδης. 
Τον κ. Ασπασίδη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Ευστάθιος Κουτσοχήνας και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας. Στη διάρκεια της επίσκεψης συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και τη δικηγορία, τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α. και οι ασφαλιστικές εισφορές. Ο κ. Ασπασίδης διαβεβαίωσε ότι, στο βαθμό που του αναλογεί από τη θέση του στο περιφερειακό συμβούλιο, θα συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Δικηγορικό Σύλλογο και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις προς όφελος, πάντα, της δικαιοσύνης, του δικηγόρου και του πολίτη.