ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010, στο αμφιθέατρο του 3ου ορόφου του κτιρίου της Διαγωνίου του Δ.Σ.Θ., ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλης Λαμτζίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, κ. Ελευθέριος Μυλωνάς απένειμαν σε οκτώ δικηγόρους – μέλη του Δ.Σ.Θ. τα βραβεία του διαγωνισμού διηγήματος που είχε προκηρύξει με απόφασή του ο Δ.Σ.Θ. ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πολιτισμού.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού ανέγνωσε το Πρακτικό της Τριμελούς Επιτροπής, σύμφωνα με το οποίο τα βραβεία  απονεμήθηκαν:
1.    Το Α΄ Βραβείο στους Βάνα Ζαφειροπούλου για το έργο της με τίτλο «ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ», Γεώργιο Τζαμαδάνη για το έργο του με τίτλο «Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Ή Η ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» και Δημήτριο Τσινικόπουλο για το έργο του «ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ … ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ».
2.    Το Β΄ Βραβείο στους Γιάννη Γρηγοράκη για το έργο του «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ», Φώτιο Μηκερόζη για το έργο του «Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΒΡΑΜΗ» και  Γεώργιο Χατζηαθανασίου για το έργο του «ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ»
3.    Το Γ΄ Βραβείο στις Αικατερίνη Βογιατζή  για το έργο της « Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΣ» και Ευδοξία Δαναδιάδου για το έργο της «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».
Τα υπόλοιπα έργα των συναδέλφων  Αικατερίνης Βογιατζή («ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ»), Δημήτρη Τσελούδη («ΒΟΥΚΑΒΙΛΙΑ»), Δημήτριου Κουνενή ( «ΚΟΛΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ»), Σκολιανού Μιχάλη («ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ»), Ελίζας Παναγιωτίδου («ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ…») , Νικόλαου Αγγέλη («ΟΙ ΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ»), Δέσποινας – Σταματίας Τσεντούρου («ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΟΝΕΙΡΑ»), Στάθη Τσομίδη («…ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΣ ΤΕΘΝΕΩΝΤΑΣ…») παραδόθηκαν μέσω του Προέδρου της Επιτροπής στο Αρχείο του Δ.Σ.Θ., το Δ.Σ. του οποίου αποφάσισε την έκδοσή τους μαζί με αυτά που βραβεύτηκαν  σε ένα τόμο στο άμεσο μέλλον.