ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” ΓΙΑ COVID-19 TEST

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: “ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

Αξιότιμε πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΣΘ.

Οι λοιμώξεις του COVID-19 συνεχίζουν να μας απασχολούν καθημερινά και δυστυχώς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτήν την πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να γίνει προσπάθεια να προσαρμοστούμε όλοι μας στα δεδομένα που αλλάζουν καθημερινά με στόχο τη μείωση μιας πιθανής γενικευμένης μόλυνσης. Αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει μόνο σε συνεργασία με τις υπεύθυνες υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μας αλλά πρωτίστως με την επίδειξη ατομικής ευθύνης από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ενόψει της έναρξης του νέου δικαστικού έτους και προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η απρόσκοπτη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου και η προστασία της υγείας όλων όσων εργάζονται καθημερινά εντός αυτού, η εταιρεία “ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” μπορεί να παρέχει είτε εντός στου Μεγάρου είτε στις εγκαταστάσεις της (εντός της ΔΕΘ με δωρεάν στάθμευση για τους εξεταζόμενους) τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ σε προνομιακή τιμή για όλους τους δικηγόρους, ασκούμενους δικηγόρους, δικαστές, δικαστικούς επιμελητές, δικαστικούς υπαλλήλους καθώς και για όλα τα μέλη των οικογενειών τους με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας (δικηγορικής, ταυτότητα ασκουμένου κλπ).

Η εταιρεία “ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” δύναται να καλύψει όλες τις ανάγκες των μελών του ΔΣΘ, των λειτουργών της Δικαιοσύνης (δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους κλπ) και των μελών των οικογενειών τους με τη διενέργεια τεστ – είτε PCR Covid-19, είτε RAPID test – για την ανίχνευση του ιού Covid-19. Το τεστ PCR Covid-19 με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα δίνει αποτελέσματα εντός 18 ωρών από την εξέταση. Το τεστ αντισωμάτων RAPID δίνει αποτελέσματα εντός δέκα λεπτών από την εξέταση, ενώ η δειγματοληψία του είναι αρκετά πιο απλή για τον εξεταζόμενο καθώς γίνεται με τη λήψη μιας σταγόνας αίματος από το δάκτυλο.

Πιο αναλυτικά οι προσφορές για όλους τους ως άνω δικαιούχους:

RAPID test*:     20€

PCR Covid-19:  55€

*rapidtest (πιστοποίηση ΕΟΦ 2830000532076)

 

“ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

www.11311.gr

2310637277

info@11311.gr

Εντός ΔΕΘ