Παράταση της προθεσμίας για δήλωση συμμετοχής στο Summer School “Financial crime, corruption and money laundering: European and international perspectives” (8-13.07.2017)

Παράταση της προθεσμίας για δήλωση συμμετοχής στο Summer School “Financial crime, corruption and money laundering: European and international perspectives” (8-13.07.2017)

 

Μην χάσετε την ευκαιρία και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 15 Μαϊου 2017.

 

Το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το οικονομικό Έγκλημα, της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. (http://anticorruption.law.auth.gr/), διοργανώνει ένα εντατικό θερινό σχολείο διάρκειας 8 ημερών, με θέμα το οικονομικό έγκλημα, τη διαφθορά και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για συμμετέχοντες που θέλουν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις στο πεδίο αυτό.

Το θερινό σχολείο θα λάβει χώρα στις 5-13 Ιουλίου 2017. Το πρόγραμμα εστιάζει στις σύγχρονες εξελίξεις σε σχέση με την καταπολέμηση της διεθνούς απάτης, τη διεθνή φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή, τη διαφθορά και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς μηχανισμούς και διαδικασίες καταπολέμησης της απάτης κ.α.

 

Στους εισηγητές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι:

Prof. Lorena Bachmaier Winter, Complutense University, Madrid/ St. Louis University

Prof. Gerhard Dannecker, University of Heidelberg

Prof. Thomas Elholm, University of Southern Denmark

Prof. Maria Kaiafa-Gbandi, Aristotle University Thessaloniki

Prof. Mark Pieth, University of Basel

Prof. Helmut Satzger, LMU University Munich

Ass. Prof. Walther, Université de Lorraine

Prof. Ingeborg Zerbes, University of Bremen

 

Επισυνάπτεται το λεπτομερές πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες όπως επίσης και κατάλογος των εισηγητών είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://anti-corruption.law.auth.gr/el/anti-corruption/5372. Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ: http://www.law.auth.gr/en/anti-corruption/summer-school-application

 

Τα δίδακτρα  είναι 350 ευρώ. Περιλαμβάνουν το κόστος συμμετοχής, μεταφορά προς και από το χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων, υλικό των μαθημάτων του προγράμματος, βεβαίωση παρακολούθησης και συμμετοχή στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Για όσους συμμετέχοντες επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο προβλέπεται ένα συνολικό πακέτο συμμετοχής κόστους 610 ευρώ. Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει διαμονή δέκα διανυκτερεύσεων, με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο El Greco Hotel (http://www.hotelelgreco.gr), ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (διαμονή σε μινόκλινο δωμάτιο μπορεί να κανονισθεί ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και με επιπλέον κόστος), κόστος συμμετοχής, μεταφορά προς και από το χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων, υλικό των μαθημάτων του προγράμματος, βεβαίωση παρακολούθησης και συμμετοχή στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Δυστυχώς δεν προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως τις 15 Μαΐου 2017 και τα δίδακτρα/κόστος συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι τις 31 Μαΐου 2017.

 

Ελπίζουμε το πρόγραμμα να σας ενδιαφέρει. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο anticorruption@law.auth.gr.

Συνημμένα αρχεία: