ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Πρακτικές γνώσεις για την ανίχνευση & τη διαχείρισή της”. 16/02/2023

Επιστημονική ημερίδα που διοργανώνεται από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, με τίτλο “ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Πρακτικές γνώσεις για την ανίχνευση & τη διαχείρισή της”, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 10:00-16:30, στο αμφιθέατρο του ΓΝΘ Παπαγεωργίου.

Η ημερίδα στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας της έγκαιρης ανίχνευσης και αναγνώρισης των περιστατικών παιδικής κακοποίησης στον χώρο της υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και στη διαχείριση των περιστατικών από πλευράς εισαγγελίας ανηλίκων και ιατροδικαστών. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και άτομα άλλων επαγγελματικών χώρων, τα οποία απασχολούνται με ή και για παιδιά (εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, δικηγόρους, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και σχολών υγείας κ.α.). Η ημερίδα θα υλοποιηθεί υβριδικά ενώ στο τέλος των εισηγήσεων θα υπάρξει επαρκής χρόνος για συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Επισυνάπτονται οδηγίες συμμετοχής και πρόγραμμα της ημερίδας. Οι σύνδεσμοι στο επισυναπτόμενο pdf αρχείο (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ…) είναι ενεργοί έτσι ώστε πατώντας επάνω να μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, η οποία είναι απαραίτητη ασχέτως τρόπου συμμετοχής στην ημερίδα (με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά).

Οι οδηγίες για όσους επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην ημερίδα, έχουν επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της 3ης ΥΠΕ, στους συνδέσμους:

https://www.3ype.gr/  στο σημείο ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΚΑΙ  Προγράμματα και Δράσεις Δημόσιας Υγείας