Επικαιροποίηση της λίστας ενημερώσεων (emails) του Δ.Σ.Θ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία με τα μέλη του, επικαιροποίησε την λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών emails.

Αν οποιοσδήποτε συνάδελφος δεν επιθυμεί να είναι εγγεγραμμένος στη λίστα ενημερώσεων του Δ.Σ.Θ. μπορεί να διαγραφεί πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στα αποσταλμένα emails.

Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος συνάδελφός δεν λαμβάνει τις ενημερώσεις που αποστέλλονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, και επιθυμεί να τις λαμβάνει, θα πρέπει να γραφεί στη λίστα ενημέρωσης του Δ.Σ.Θ. ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1.      Στο site του Δ.Σ.Θ. (www.dsth.gr) συνδεόμαστε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που μας δόθηκε από την μηχανογράφηση του Δ.Σ.Θ. (Αν δεν γνωρίζουμε τον κωδικό πρόσβασης επικοινωνούμε με την μηχανοργάνωση του Δ.Σ.Θ. στο τηλέφωνο 2310 507435)

2.      Στο μενού eΥπηρεσίες επιλέγουμε Εγγραφή στη λίστα ενημερώσεων του Δ.Σ.Θ. και στη συνέχεια εισάγουμε το όνομα, επίθετο και email μας.

3.      Στο email που δηλώθηκε παραπάνω θα έρθει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Το ανοίγουμε και πατούμε στον σχετικό σύνδεσμο για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.