ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας ξεπερνά κάθε οικονομική διάσταση και στο πλαίσιο αυτό η 85η ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον Σεπτέμβριο. Όμως ο κορυφαίος θεσμός της Θεσσαλονίκης, που μετρά 94 χρόνια Ιστορίας και 84 διοργανώσεις, δεν θα σιγήσει, καθώς τις ημέρες της Έκθεσης η ΔΕΘ-Helexpo θα διοργανώσει ένα πολιτικο-οικονομικό φόρουμ, δηλώνοντας παρούσα στις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Το “Thessaloniki Helexpo Forum: Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία, Αναζητώντας την Ισορροπία” θα λάβει χώρα το διάστημα 11-20 Σεπτεμβρίου και θα αναμεταδίδεται διαδικτυακά.

Στα πλαίσια του εν λόγω φόρουμ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση των εξελίξεων, συνδιοργανώνει με την Helexpo εκδήλωση με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13.00, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»

 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Κωνσταντίνος Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης

Μιχαήλ Καλογήρου, πρ. Υπουργός Δικαιοσύνης

Χαράλαμπος Καστανίδης, πρ. Υπουργός Δικαιοσύνης

Χριστόδουλος Κυρτσίδης, Πρόεδρος Εφετών

Ευστάθιος Κουτσοχήνας, Πρόεδρος Δ.Σ.Θ., Δρ.Ν, Δικηγόρος

Αθανάσιος Καΐσης, ομότιμος Καθηγητής Νομικής, Πρόεδρος ΔΕ ΔιΠαΕ

 

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

      

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  https://thessaloniki-helexpo-forum.gr

Επισυνάπτεται αφίσα της εκδήλωσης

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνημμένα αρχεία: