–Εισαγωγή για Προσωπικό site δικηγόρου

Τι είναι η προσωπική μου ιστοσελίδα;

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σας δίνει όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, υπό την ομπρέλα του www.dsth.gr.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι:

  • Μπορείτε να διατηρείτε το δικό σας domain name χωρίς να πληρώνετε για την καταχώρησή του
  • Δημιουργείε την σελίδα σας συμπληρώνοντας πολύ απλά το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας
  • Προβάλετε την διεύθυνση του γραφείου σας, ορίζοντας τα γεωγραφικά της σημεία στο χάρτη του Google Map.
  • Δεν καταβάλετε κανένα κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας σας

Επιπλέον μαζί με την προσωπική σας ιστοσελίδα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σας παρέχει την δυνατότητα τήρησης προσωπικού ιστολογίου (Blog) με σκοπό την ανάρτηση δημοσιεύσεων της επιλογής σας. Το blog σας, παρέχει επίσης έχει την δυνατότητα σχολιασμού από άλλα μέλη του συλλόγου, τα οποία διατηρούν κοινωνική σύνδεση μαζί σας.

Τι χρειάζεται για να αποκτήσω προσωπική ιστοσελίδα;

Η μια και μοναδική απαίτηση για την απόκτηση προσωπικής ιστοσελίδας είναι να εγγραφείτε ως μέλος που ασκεί την νομική δραστηριότητα στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Το Τμήμα Μηχανοργάνωσης, θα σας παραδώσει στοιχεία ατομικής πρόσβασης στην ηλεκτρονική πύλη.

Πως βλέπω την ιστοσελίδα μου;

Εισερχόμενοι στην διαδικτυακή πύλη, αφού χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία πρόσβασης, πλοηγείστε στο μενού “Μετάβαση” και στην συνέχεια στην επιλογή “Η ιστοσελίδα μου”

Τι domain name θα έχω;

Το domain name της προσωπικής σας ιστοσελίδας εξαρτάται άμεσα από το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στην ηλεκτρονική πύλη.
Ένα domain name έχει την εξής μορφή:

www.dsth.gr/web/username

Ο τομέας username αποτελεί το δικό σας όνομα χρήστη. Έτσι αν το όνομα χρήστη σας είναι π.χ. d1234 τότε το domain name σας διαμορφώνεται ως εξής:

www.dsth.gr/web/d1234