Διαδικτυακή εκπαίδευση για το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων

Διαδικτυακή εκπαίδευση

για το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων

 

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού προγράμματος

«SAFE HARBOR» διοργάνωσε στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020, εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679.

Το σεμινάριο επιχορηγήθηκε από το Πρόγραμμα «Δικαιοσύνη» (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

 

Το σεμινάριο αυτό απευθυνόταν σε δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους και είχε ως στόχο να ενημερωθούν διεξοδικά και σε βάθος για το νέο νομοθετικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για τις αλλαγές που αυτό επιφέρει καθώς και τους τρόπους που μπορούν να συμβάλουν οι δικηγόροι σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα.

Ως εκπαιδευτές, συμμετείχαν καταξιωμένοι εκπρόσωποι του δικηγορικού και νομικού κόσμου και ειδικοί με αποδεδειγμένη εμπειρία στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών κάνει σήμερα διαθέσιμο, το σημαντικότερο μέρος του σεμιναρίου αυτού, για εκπαίδευση και ενημέρωση από απόσταση.

 

Όσοι νομικοί, δικηγόροι και ασκούμενοι δικηγόροι θέλουν, μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των εισηγητών, από τον υπολογιστή τους, δωρεάν 

στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην ιστοσελίδα του πανευρωπαϊκού προγράμματος «SAFE HARBOR».

 

https://www.kepka.org/mainmenu-154/deltia-typou/d-t-2020/2794-diadiktyaki-ekpaidefsi-gia-to-geniko-kanonismo-gia-tin-prostasia-dedomenon