ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΤΑΡΠΙΝΙΔΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΤΑΡΠΙΝΙΔΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιος Ταρπινιδης. Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι κ.κ. Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ.Θ. συζήτησαν με τον υποψήφιο βουλευτή τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων.

Ο κ. Ταρπινιδης άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν, τα οποία και γνώριζε από την καθημερινή του παρουσία στα δικαστήρια, καθώς ασκεί πολλά χρόνια μάχιμη δικηγορία και διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα του είναι να βρεθούν λύσεις που θα είναι προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τις δικαστικές υπηρεσίες.