ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΒΙΒΗΣ) ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΒΙΒΗΣ) ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, Παρασκευή (Βιβή) Κουρτίδου. Την υποψήφια βουλευτή, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ. και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η κα Κουρτίδου ως μαχόμενη δικηγόρος Θεσσαλονίκης επέδειξε ειδικό ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του ρόλου του δικηγόρου και την ουσιαστική διευκόλυνση της άσκησης του επαγγέλματος. Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση σε ζητήματα που έχουν ανακύψει με τον ΕΦΚΑ, καθώς και την βούληση του Δ.Σ.Θ. να αξιοποιήσει το κτίριο της Πύλης Αξιού προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Δικαστικό Μέγαρο και να αναπλαστεί η γύρω περιοχή.

Η κα Κουρτίδου δήλωσε ότι στηρίζει απολύτως τις πρωτοβουλίες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καθώς και την έμφαση που δίνει το τελευταίο διάστημα με κοινωνικές δράσεις και δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων και θα είναι πάντοτε αρωγός του.

Επεσήμανε ότι η εδραίωση του ρόλου του ΔΣΘ σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο θεσμικά όσο και επιστημονικά είναι σταθερή επιδίωξή της. Ζήτησε τέλος να υπάρχει συνεχής και τακτική επικοινωνία της με τον ΔΣΘ προκειμένου να προωθούνται τα θέματα προτεραιότητας των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης και με την προσωπική της συνδρομή και ενδιαφέρον να επιδιώκεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.