ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ” ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ» ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

 

Με απόλυτη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο θέατρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αυτή τη φορά, παρουσιάστηκε το γνωστό έργο του Δημήτριου Ψαθά «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ» από τη θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 20 Απριλίου.

Η υποδοχή, τόσο από τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Παύλο Κεσόγλου αλλά και από τους δημότες, που είχαν τη χαρά να παρευρεθούν και να απολαύσουν την παράσταση, ήταν πραγματικά μοναδική, κάτι που αποτυπώθηκε και στο θερμό τους χειροκρότημα.

Οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν για μία ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό. Τη σκηνοθεσία και μουσική επένδυση έχει επιμεληθεί ο Απόστολος Κανταρτζής, και συμμετείχαν οι δικηγόροι, Χαρίτων Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πάλλας, Μάγδα Τζίκου – Στάμπου, Βάσω Σαπουντζόγλου, Σταύρος Παπαδάκης, Κωνσταντία Κωτουλοπούλου, Βάλια Γκαγκάτση, Μαρίνα Πογιατζόγλου, Δημήτρης Τσελούδης, Αφροδίτη Σταυρίδου, Ελένη Καρυπίδου και Απόστολος Κανταρτζής.