ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

            Οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, κ.κ. Πάνος Αλεξανδρής και Λεωνίδας Χριστόπουλος, επισκέπτονται σήμερα, 27.5.2021, τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Ευστάθιου Κουτσοχήνα.

Στη συνεδρίαση οι Γενικοί Γραμματείς θα παρουσιάσουν τα ψηφιακά εργαλεία που τίθενται στη διάθεση των συλλειτουργών της δικαιοσύνης και θα αναφερθούν στις ψηφιακές δράσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣΘ θα εκθέσει τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Συλλόγου για την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών και θεσμών στη δικαστική και εξωδικαστική πρακτική προς διευκόλυνση των μελών του Συλλόγου και με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής της Δικαιοσύνης.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες σε ζωντανή σύνδεση μέσω live streaming στις 7μ.μ. στο κανάλι του ΔΣΘ στο youtube, στο οποίο θα βρίσκονται αναρτημένες και μετά το πέρας της εκδήλωσης.