ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΙΝ.ΑΛ., ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΙΝ.ΑΛ., ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ. Νικολέτα Σπυροπούλου, Α’ Θεσσαλονίκης, Σπύρος Στατήρης, Α’ Θεσσαλονίκης και Βικτώρια Παπαγεωργίου Β’ Θεσσαλονίκης,   την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Τους υποψήφιους βουλευτές υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ. Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ.και Βασίλειος Σιαπέρας, μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Θ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ.Θ. συζήτησαν με τους υποψήφιους βουλευτές τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, γεγονός που όχι μόνο θα έδινε πνοή στην καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση αλλά θα αναβάθμιζε γενικότερα και την εικόνα που έχει για αυτές ο πολίτης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα θέματα που τους τέθηκαν και υποσχέθηκαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους στο βαθμό που τους αναλογεί.