ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣΘ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣΘ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, και διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας. 
Τον κ. Χαριστέα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ.Στάθης Κουτσοχήνας, ο Ταμίας του Δ.Σ.Θ., κ. Αναστάσιος Ντούγκας καιτο μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. κ. Μαρία Πρωτοπαπαδάκη. Συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τον δικηγορικό κλάδο αλλά και για τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χαριστέας αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο και πως αυτή τον ώθησε στο να αποδεχθεί την νέα αυτή πρόκληση της υποψηφιότητάς του. Μέσα από έναν θεσμικό, πλέον, ρόλο ελπίζει να του δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσει στον κόσμο την υποστήριξη  που εισέπραξε, να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του σε θέματα αθλητισμού – κοινωνικά και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να παραχθεί ουσιαστικό έργο.
Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. Στάθης Κουτσοχήνας, ο κ.Άγγελος Χαριστέας, ο Ταμίας  του Δ.Σ.Θ. κ. Αναστάσιος Ντούγκας καιτο μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. κ. Μαρία Πρωτοπαπαδάκη φωτογραφήθηκαν, συμβολικά με το κύπελλο που κατέκτησε ποδοσφαιρική ομάδα του Δ.Σ.Θ., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Δικηγορικών Συλλόγων, το 2018