ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ουποψήφιοςπεριφερειακός σύμβουλοςμε την παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Σωτήριος Μπάτος. 
Τον κ. Μπάτο υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Ευστάθιος Κουτσοχήνας και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας. Ο κ. Μπάτος είναι γιός του π. Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Νικόλαου Μπάτου, Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη διάρκεια της επίσκεψης του συζήτησαν με τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Δ.Σ.Θ. κυρίως τα θέματα που απασχολούν τους νέους επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, και το μέλλον τους στη χώρα. Ο κ. Μπάτος έδειξε μεγάλη προθυμία να συνεργαστεί στο μέλλον με κοινές δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Δικηγορικό Σύλλογο, και να συνδράμει, στο βαθμό που του αναλογεί από τη θέση του στο περιφερειακό συμβούλιο, στην υλοποίηση των δράσεων αυτών.