ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής, κ. Νικόλαος Ανδρουλάκης, με συνεργάτες του, την Τετάρτη8Μαίου 2019. ΤονΕυρωβουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήναςκαι οι κ.κ.  Γεώργιος Κουτσός Β΄ Αντιπρόεδρος, Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας,Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας, Αντώνιος ΜΙκροπανδρεμένος και Βασίλειος Σιαπέρας, σύμβουλοι.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Θ. έθεσαν στον Ευρωβουλευτή κ. Νικόλαο Ανδρουλάκη, τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο καισε Ευρωπαϊκό επίπεδο (Φ.Π.Α., ασφαλιστικές εισφορές, ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του).

Επισημάνθηκε η ο σημαντικός ρόλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου μετά την αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων του στην παραγωγή του Ενωσιακού Δικαίου γεγονός που καθιστά τις προσεχείς ευρωεκλογές πολιτικό γεγονός μεγάλης σημασίας

Ο κ. Νικόλαος Ανδρουλάκης άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που τέθηκαν, σημείωσε ότι οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της χώρας μας ειδικότερα και διαβεβαίωσε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα σταθεί αρωγός ώστε να συμβάλλει στο να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα, προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη.