ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΣΘ ΠΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4512/2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΣΘ ΠΡΟΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4512/2018

 

Καλούνται οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, μέλη του ΔΣΘ , που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να στηρίξουν την απόφαση του ΔΣ του ΔΣΘ για την ενημέρωση των μελών του αναφορικά με το ρόλο τους ως παραστάτη-Δικηγόρου  στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης, να εκδηλώσουν  το σχετικό ενδιαφέρον αποστέλλοντας σχετική δήλωση στο γραφείο 8 (πρωτόκολλο) του ΔΣΘ μέχρι και την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.

Οι σχετικές ενημερώσεις-σεμινάρια  θα απευθύνονται σε  ανοικτό αριθμό Δικηγόρων και θα πραγματοποιούνται, ανά τακτά διαστήματα, από αρχές Μαΐου 2018 και μέχρι ενάρξεως εφαρμογής του σχετικού νόμου (Οκτώβριο 2018)  με αποκλειστικό σκοπό την προετοιμασία των μελών μας ενόψει της υποχρεωτικής υπαγωγής συγκεκριμένων διαφορών σε Διαμεσολάβηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σημειώνουν τυχόν ειδικό  πεδίο ενδιαφέροντος τους ανά αντικείμενο για διευκόλυνση του σχεδιασμού των ενημερωτικών σεμιναρίων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Β. ΚΟΥΤΣΟΧΗΝΑΣ                             ΠΕΤΡΟΣ  Ε. ΣΑΜΑΡΑΣ