3η ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΈΔΡΑΣ UNESCO ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Heinrich Boell – παράρτημα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

3η ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΈΔΡΑΣ UNESCO ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

σε συνεργασία με το Ίδρυμα Heinrich Boell – παράρτημα Θεσσαλονίκης

στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα:

 

«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ

ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

 

Παρασκευή 28 έως Κυριακή 30 Ιουνίου, 2019 (απογεύματα)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- Θεσσαλονίκη

 

 

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 194,00 ευρώ. Ειδικά για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τους άνεργους, το κόστος μειώνεται κατά 10%. Σε περίπτωση που φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έχουν παρακολουθήσει και άλλο πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ η έκπτωση είναι 15%. Υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις 25% στα δίδακτρα σε περίπτωση ομαδικής εγγραφής 4 ατόμων για κάθε άτομο.

 

 

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης παρέχει 4 υποτροφίες για ασκούμενους ή νέους δικηγόρους Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Το κόστος περιλαμβάνει: τα δίδακτρα, όλο το διδακτικό υλικό (θα σταλεί με e-mail), διαλείμματα με καφέ, τις εξετάσεις καθώς και τα πιστοποιητικά.

 

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 24 Ιουνίου, 2019. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 891 442 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://unescochair.uom.gr/. Την αίτηση μπορείτε να υποβάλλετε στο link http://seminars.uom.gr/index.php/application-form. Κάτω αριστερά υπάρχουν οι όροι που πρέπει να αποδεχθείτε και μετά θα πρέπει να επιλέξετε το “UNESCO Summer school” όπου θα βρείτε την αίτηση και όλο το πληροφοριακό υλικό.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο unescochair.uom.gr.