Το Ι.Κ.Δ.Θ. σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης δημιουργούν ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Το Ι.Κ.Δ.Θ. σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στηρίζουν το θεσμό της Διαμεσολάβησης, ο οποίος θεσπίσθηκε στην Ελλάδα με το Ν.3898/2010, και δημιουργούν ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. Η Πύλη θα λειτουργεί στο Δήμο, στις Δημοτικές Κοινότητες και στο ΚΕΠ Τριανδρίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η πλήρη κατανόηση και λειτουργία του θεσμού της Διαμεσολάβησης καθώς και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους πολίτες, και στις επιχειρήσεις, ως εναλλακτική μέθοδος επίλυσης των διαφορών.

 

 

Στα πλαίσια λειτουργίας της Πύλης θα παρέχονται

 

1.    Δωρεάν υπηρεσίες ενημέρωσης από διαπιστευμένους διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Ι.Κ.Δ.Θ.

 

2. Δωρεάν υπηρεσίες διαμεσολάβησης, ως προς τον διαμεσολαβητή, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως αυτό προκύπτει από τους καταλόγους του Δήμου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Οι Διαμεσολαβητές του Ι.Κ.Δ.Θ. που επιθυμουν να συμμετέχουν στην ΠΥΛΗ να συμπληρώσουν το συνημμένο αρχείο και να το στείλουν με email στο [email protected] 

 

 

Η ΠΥΛΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ. 

ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

 
Πληροφορίες και Συντονισμός Πύλης
 
Ζωή Γιαννοπούλου_Δικηγόρος, ΔΝ, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑ, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών ΥΔΔΑ, ΙΚΔΘ, ADRg UK, 6944750759 

Κατερίνα Μάρου_ Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δ.Σ.Θ. και Ι.Κ.Δ.Θ., 2310500874 6974451884