ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ 12-13.5.17 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017

4ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

Ρόδος, Παρασκευή 12 και Σάββατο 13  Μαΐου 2017

Το 4ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου. Εγγραφές Συνέδρων γίνονται ηλεκτρονικά στο 4syn.eed@gmail.com. Προσκαλούνται όλα τα Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) να παρακολουθήσουν το 4ο ετήσιο Συνέδριο.

 Επίσης, ενόψει του Συνεδρίου προσκαλούνται όλοι οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Δημοσίου Δικαίου ή Ευρωπαϊκού Δικαίου να εγγραφούν μέλη της Ένωσης Δημοσιολόγων (αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής σε www.dimosiodikaio.gr και σε συνημμένο αρχείο).

 Στους Συνέδρους στην Ρόδο θα προσκομιστεί ηλεκτρονικά το Βιβλίο των Πρακτικών του 3ου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και οι ανακοινώσεις των workshops του 4ου Συνεδρίου. Το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τους Συνέδρους. Η συμμετοχή των Συνέδρων και των Ομιλητών είναι δωρεάν. Κάθε συμμετέχων καλύπτει μόνος του όλα τα έξοδά του. Το επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθεί λίστα με ξενοδοχεία που θα μας προτείνει με ειδικές τιμές για το Συνέδριο ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου. 

 

 ………………………………………………………………………………………………..

«Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά σε συνεργασία με τον ΔΣΑ Επιστημονικές Εκδηλώσεις – Σεμινάρια που θα λαμβάνουν χώρα την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαϊου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), συγκεκριμένες Τετάρτες απόγευμα 6-8 μ.μ. Οι τρεις πρώτες επιστημονικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες 15 Φεβρουαρίου, 22 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου 2017. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται και ηλεκτρονικά  στο[email protected]. Το πλήρες πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων Φεβρουαρίου-Μαϊου 2017 αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ένωσης (www.dimosiodikaio.gr), στην σελίδα της Ένωσης στο Facebook

(https://el-gr.facebook.com/%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-1639795566300276/)

και στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ. 

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τις 3 επιστημονικές εκδηλώσεις του κύκλου  «Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» Παρακαλούμε για την ηλεκτρονική εγγραφή στο[email protected]. όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιστημονικές εκδηλώσεις.