ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΣΘ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε αναμονή της διαδικασίας υλοποίησης, από τα συναρμόδια υπουργεία, της μαζικής χορήγησης ψηφιακών υπογραφών, προκειμένου να ικανοποιήσει επείγουσες ανάγκες των μελών του για λήψη ηλεκτρονικής υπογραφής, συνεχίζει την χορήγηση ψηφιακών υπογραφών. 

Όσοι συνάδελφοι έχουν επείγουσα ανάγκη για χρήση ψηφιακής υπογραφής, μπορούν να αιτηθούν την χορήγησή της από τον Δ.Σ.Θ.

Για την χορήγηση των ψηφιακών υπογραφών θα πρέπει

Α. Να γίνει ηλεκτρονική αίτηση στο www.ermis.gov.gr

B. Να γίνει ηλεκτρονική αίτηση-ραντεβού μέσω του portal.olomeleia.gr.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά την παραπάνω διαδικασία για την έκδοση της ψηφιακής υπογραφής

Προσοχή! Οι συνάδελφοι με ημερομηνία εγγραφής στον ΔΣΘ πριν τον Νοέμβριο του 2018 θα πρέπει να επιλέξουν “Αίτηση ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ψηφιακής υπογραφής” ενώ αυτοί με ημερομηνία εγγραφής νεότερη του Νοεμβρίου 2018 πρέπει να επιλέξουν “Αίτηση ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ψηφιακής υπογραφής”. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν απαιτείται η επισύναψη της ταυτότητας με μορφή αρχείου κατά την αίτηση.

Σημείωση: Oi συνάδελφοι κατά την προσέλευσή τους σύμφωνα με το ηλεκτρονικά προγραμματισμένο ραντεβού, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τους κωδικούς τους στο taxis. Το κόστος απόκτησης του usb token είναι 27,50 ευρώ