ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΣΘ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Sakkoulas-Online

ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΣΘ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Sakkoulas-Online

Διαδικασία επιβεβαίωσης στοιχείων πρόσβασης  για το έτος 2021

Ενημερώνουμε τους κ.κ. συναδέλφους ότι εντός των ημερών θα λάβουν με sms τους μοναδικούς κωδικούς ενεργοποίησης για την πρόσβαση στην πλατφόρμα sakkoulas-online.gr για το έτος 2021. Η επιβεβαίωση των στοιχείων αποτελεί προϋπόθεση για τη λήψη των 5 δωρεάν ωρών πρόσβασης, την πρόσβαση στα τεύχη των περιοδικών Αρμενόπουλος και Ελληνική Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου, καθώς και για την απόκτηση των προνομιακών συνδρομών  που προσφέρουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και οι Εκδόσεις Σάκκουλα για το διάστημα των επόμενων 12 μηνών.

Για τη διευκόλυνση των μελών, το sms θα περιλαμβάνει εξατομικευμένο απευθείας σύνδεσμο (link) στη σελίδα ενημέρωσης των στοιχείων (για τους ήδη χρήστες της πλατφόρμας sakkoulas-online) ή της για πρώτη φορά εισαγωγής τους (για τους νέους χρήστες).

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε α) τον αριθμό μητρώου ΔΣΘ και β) τον προσωπικό σας ΑΦΜ. Ο κωδικός επιβεβαίωσης-ενεργοποίησης θα προσυμπληρωθεί για εσάς, εφόσον ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί μέσω του sms.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης των στοιχείων, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα όσα αναφέρονται στη σελίδα https://www.sakkoulas-online.gr/account/my-association/ σχετικά με την ημερομηνία λήξης της τρέχουσας συνδρομής σας (εφόσον είστε ήδη χρήστης της πλατφόρμας) και την έναρξη νέας.

            Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει το ανωτέρω sms, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2313 311409 για να τους χορηγηθεί ο κωδικός ενεργοποίησης.

Με τιμή

               Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Ευστάθιος Β. Κουτσοχήνας                                          Πέτρος Ε. Σαμαράς