ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FORUM ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Αγαπητά μέλη

 

Το Παγκόσμιο Forum των Κέντρων Διαμεσολάβησης συστάθηκε το 2001 από την Επιτροπή Διαμεσολάβησης και Πρόληψης Συγκρούσεων της Παγκόσμιας Ένωσης Δικηγόρων. Φέρνοντας σε επαφή τους πιο έμπειρους διαμεσολαβητές εμπορικών υποθέσεων και τα Κέντρα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών από όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την εξέλιξη και την πρακτική εφαρμογή των Μεθόδων Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών.

 

Η επικείμενη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα αποτελέσει την 20ή από την ίδρυση του Forum.   

 

Σε αυτό το Forum, θα αναλύσουμε θέματα εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος που άπτονται του αντικειμένου της Εμπορικής Διαμεσολάβησης. Εάν λοιπόν, επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις, τεχνικές και ιδέες στον χώρο της Διαμεσολάβησης και στους Εναλλακτικούς Τρόπους Επίλυσης των Διαφορών αυτό είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε. Ανοίξτε τις ατζέντες σας και σημειώστε τις ημερομηνίες!

 

Το Forum πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014. Όμως, σύμφωνα πάντα και με την παράδοση της Παγκοσμιας Ένωσης Δικηγόρων, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρεία να βρεθούν όλοι μαζί το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, για ένα ποτό καλωσορίσματος! Επίσης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία προαιρετική εκδρομή στη Βεργίνα! Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

 

 

Κατεβάστε το πρόγραμμα και τη φόρμα εγγραφής

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Δικηγόρων UIA

 

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάρου Αικατερίνη
                             Γραφείο (12)Δημοσίων Σχέσεων Δ.Σ.Θ.
                              2310500874