ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β’ 1290)

Το παρακάτω κείμενο υπάρχει και σαν συνημμένο αρχείο.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Αθήνα,    1  Ιουλίου   2015         

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & Δ.Α.                   Αριθμ. πρωτ. 22465

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                        

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Υ.

ΤΜΗΜΑ   ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

                                        

                          ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 31                                       

Ταχ. Κώδικας: 101 83                                                       

Πληροφορίες:  M. Τζιβάκη                                          

Τηλέφωνο: 2131361673   

 

 

ΘΕΜΑ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β’ 1290)

 

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η κοινή απόφαση 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β’ 1290) των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών περί «Καθορισμού του ύψους της ειδικής αποζημίωσης και των οδοιπορικών εξόδων των διοριζομένων, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κ.λπ. για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, καθώς και του τρόπου καταβολής τους».

 

Α. Σας γνωρίζουμε ότι οι δικαιούχοι προκαταβολής αποζημίωσης και οδοιπορικών εξόδων μπορούν να προσέρχονται στα καταστήματα της Τράπεζας που λειτουργούν ήδη πανελλαδικά, για την εκτέλεση των προβλεπόμενων από το νόμο συναλλαγών. Η απεικόνιση των καταστημάτων  αυτών βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr.

 

Επίσης,  από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, θα λειτουργούν επιπλέον καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως απεικονίζονται στο πίνακα που ακολουθεί ώστε να εισπράξουν την αμοιβή τους. Στα συγκεκριμένα επιπλέον καταστήματα η εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων θα γίνεται κατά προτεραιότητα.

 

α/α

κωδ.

Κατάστημα

Διεύθυνση

1

2032

Κοραή

Κοραή 5

Αθήνα

2

2028

Καλαμακίου

Λεωφ. Ποσειδώνος 26
& Ρήγα Φεραίου

Άλιμος

3

2147

Λαμπρινής

Ιωάννου Φωκά 92 & Έρσης 2     

Γαλάτσι

4

2070

Χαροκόπου

Χαροκόπου 72 &
Ρήγα Φεραίου

Καλλιθέα

5

1904

Πειραιά

Δ. Γούναρη 21-23      

Πειραιάς

6

2095

Πλατείας Κασταλίας, Μαρούσι

Δημ. Ράλλη 4-6

Μαρούσι

7

2019

Γλυφάδας

Λεωφόρος Ποσειδώνος 67     

Γλυφάδα

8

1729

Κορωπίου

Βασ. Κωνσταντίνου 156

Κορωπί

9

1045

Μενιδίου

Δεκελείας 27 & Δημοσθένους     

Αχαρνές

 

 

 

 

 

10

2211

Βασ. Ηρακλείου,Θεσσαλονίκη

Βασ. Ηρακλείου 1

Θεσσαλονίκη

11

2229

Σ. Σταθμού, Θεσσαλονίκη

Μοναστηρίου 15

Θεσσαλονίκη

12

2237

Κατούνη

Τσιμισκή 2 & Κατούνη     

Θεσσαλονίκη

 

 

Οι δικαιούχοι προκαταβολής αποζημίωσης και οδοιπορικών εξόδων μπορούν να προσέρχονται στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς το αργότερο μέχρι και την 10η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή, ώστε να εισπράξουν την αμοιβή τους.

 

Πέραν της ημερομηνίας αυτής η αποζημίωση θα καταβάλλεται με τη διαδικασία του Τακτικού Χρηματικού Εντάλματος, σε μεταγενέστερο χρόνο, κατόπιν αίτησης του δικαιούχου προς το Υπουργείο Εσωτερικών & Δ.Α.

 

Για την είσπραξη των αποζημιώσεων από την Τράπεζα Πειραιώς, οι δικαιούχοι  απαιτείται να επιδείξουν το Δελτίο Αστυνομικής τους Ταυτότητας και να καταθέσουν στην Τράπεζα :

α) Πρωτότυπο  έγγραφο του διορισμού τους, κρατώντας οι δικαιούχοι  αντίγραφο αυτού,

β)  Πρωτότυπη διατακτική (ήτοι πρωτότυπο  έγγραφο αρμόδιας Εισαγγελίας), από την οποία θα προκύπτει και το ύψος της δικαιούμενης αποζημίωσης (συνολική ημερήσια αποζημίωση και οδοιπορικά).

γ) Αριθμός Φορολογικού Μητρώου του δικαιούχου (ΑΦΜ), το οποίο θα αναγράφεται στην ως άνω (β) διατακτική. Σε περίπτωση που ο Α.Φ.Μ. δεν αναγράφεται στην διατακτική, ο δικαιούχος οφείλει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή άλλου εγγράφου αρμόδιας δημόσιας αρχής, το οποίο να πιστοποιεί αυτόν.

 

Σε περίπτωση μη υπαρκτού Α.Φ.Μ. η Τράπεζα Πειραιώς δεν επιτρέπεται να καταβάλει στο δικαιούχο την αποζημίωση. Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή της διατακτικής, από την οικεία εισαγγελία, οφείλουν να ελέγχουν την ορθότητα του αναγραφόμενου σε αυτήν Α.Φ.Μ..

 

Σε περίπτωση κατάθεσης μη πρωτότυπων εγγράφων διορισμού και διατακτικής πληρωμής (ακόμα και επικυρωμένων αντιγράφων), η Τράπεζα Πειραιώς δεν επιτρέπεται να καταβάλει στο δικαιούχο την αποζημίωση.

 

Διευκρινίζουμε ότι οι αναπληρωτές δικαστικοί αντιπρόσωποι, που προπληρώθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς, και στη συνέχεια διορίστηκαν από τον έφορο τακτικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι δικαιούνται επιπλέον αποζημίωση η οποία θα τους καταβληθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και Δ.Α. με τη διαδικασία του Τακτικού Χρηματικού Εντάλματος.

 

Β. Αρμόδια υπηρεσία για την καταβολή αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος στους δικαιούχους αντιπροσώπους της  δικαστικής αρχής, που διορίζονται εντός του νομού της έδρας τους και δεν δικαιούνται προκαταβολή, ορίζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών (Γ.Γ.Π.Σ.& Δ.Υ. ΥΠ.ΟΙΚ.).

 

Σύμφωνα με την ανωτέρω ΚΥΑ απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της αποζημίωσης είναι η κατά περίπτωση, συμπλήρωση των Παραρτημάτων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ και η αποστολή των συμπληρωμένων παραρτημάτων μέσω των πρωτοδικείων και των εφόρων στη Γ.Γ.Π.Σ.& Δ.Υ. ΥΠ.ΟΙΚ..

         

Με το παρόν έγγραφο παρέχονται οδηγίες συμπλήρωσης των παραρτημάτων καθώς και παραδείγματα συμπλήρωσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν σχετικές πληροφορίες και οδηγίες συμπλήρωσης στο site του Υπουργείο Εσωτερικών & Δ.Α.  www.ypes.gr καθώς και στο site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr καθώς και στα τηλέφωνα: Στ. Ψυχογιού 2131361649, Μ. Τζιβάκη 2131361673.

                                                           

  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

1. Γραφείο κ. Υπουργού

2. Γραφείο κ. Γεν. Γραμματέα

3. κ. Γεν. Δ/ντή Οικονομικών Υπηρεσιών & Δ.Υ.

4. κ. Γεν. Δ/ντή Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης και Εκλογών

5. Διεύθυνση  Οικονομικών Υπηρεσιών Κ.Υ. (σε 5 αντίγραφα)

6. Διεύθυνση Εκλογών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ι, ΙΙ & ΙΙΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

α. Παράρτημα Ι

1. Το έντυπο του Παραρτήματος Ι συμπληρώνεται από  τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο που παραδίδει σάκο (τακτικός αντιπρόσωπος ή σε περίπτωση αναπλήρωσης ο αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος που ορίστηκε τακτικός).

2. Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής που προπληρώθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς υποβάλλουν το έντυπο της αίτησης του Παραρτήματος Ι αναγράφοντας ΜΟΝΟ τα στοιχεία του γραμματέα εφορευτικής επιτροπής και του διερμηνέα της τουρκικής γλώσσας, όπου ο τελευταίος έχει οριστεί.

3. Το πεδίο Αριθμός εκλογικής περιφέρειας συμπληρώνεται σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους πίνακες κωδικών της ΚΥΑ 21775/29.06.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290)

Προκειμένου για την αποφυγή λαθών σας γνωρίζουμε ότι στο διοριστήριο του Άρειου Πάγου  αναγράφεται η εκλογική περιφέρεια που είστε διορισμένοι.

4. Στη στήλη (3) συμπληρώνεται το Α.Φ.Μ. του δικαιούχου και στη στήλη (4) το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΑΦΜ πρέπει να αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο που συμπληρώνεται στη στήλη (4)

5. Το έντυπο συμπληρώνεται σε δύο αντίτυπα. Το ένα αντίτυπο παραδίδεται από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο στον εκπρόσωπο του αρμόδιου Πρωτοδικείου μαζί με λοιπό υλικό του δημοψηφίσματος. Το άλλο αντίτυπο τηρείται στο προσωπικό αρχείο του δικαστικού αντιπροσώπου. ΠΡΟΣΟΧΗ: και τα δύο αντίτυπα πρέπει να σφραγιστούν από τον αρμόδιο στο Πρωτοδικείο.

 

 

 

β. Παράρτημα ΙI

1. Το έντυπο του Παραρτήματος ΙΙ  συμπληρώνεται από  τους εφόρους/αναπληρωτές εφόρους/αναπληρωτές δικαστικούς αντιπρόσωπους οι οποίοι δεν έχουν προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.

2. Στην περίπτωση που αναπληρωτής αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής διοριστεί και εκτελέσει καθήκοντα τακτικού αντιπρόσωπου δεν συμπληρώνει την αίτηση του Παραρτήματος ΙΙ. Συμπληρώνει αποκλειστικά και μόνο το έντυπο του παραρτήματος Ι

3. Ο αναπληρωτής έφορος που θα εκτελέσει καθήκοντα τακτικού εφόρου συμπληρώνει το έντυπο του παραρτήματος ΙΙ με κωδικό αρμοδιότητας: 1 του εφόρου

4. Στη στήλη (3) συμπληρώνεται το Α.Φ.Μ. του δικαιούχου και στη στήλη (4) το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΑΦΜ πρέπει να αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο που συμπληρώνεται στη στήλη (4)

2. Το έντυπο συμπληρώνεται σε δύο αντίτυπα. Το ένα αντίτυπο παραδίδεται από το δικαιούχο στον οικείο έφορο μέχρι την 6η Ιουλίου 2015. Το άλλο αντίτυπο τηρείται στο προσωπικό αρχείο του δικαιούχου. ΠΡΟΣΟΧΗ: και τα δύο αντίτυπα πρέπει να σφραγιστούν από τον οικείο έφορο

 

 

γ) Παράρτημα ΙII

1. Το έντυπο της αίτησης του παραρτήματος ΙΙΙ συμπληρώνεται αποκλειστικά  από τον έφορο.

2. Η συμπλήρωση του εντύπου αφορά στις περιπτώσεις που ο έφορος  κρίνει ότι ο αναπληρωτής έφορος ή ο δικαστικός αντιπρόσωπος ή ο αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος (οι οποίοι δεν έχουν προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς) που εκτέλεσε μερικώς τα καθήκοντά του, δικαιούται μέρος της αποζημίωσης

3. Σε περίπτωση αναπλήρωσης εφόρου, τότε ο αναπληρωτής έφορος, που ορίστηκε και άσκησε καθήκοντα τακτικού, δύναται να συμπεριλάβει στο έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ τον τακτικό έφορο που δεν εκτέλεσε πλήρως τα καθήκοντά του.

4. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πρόσωπα της αρμοδιότητας του οικείου εφόρου που εμπίπτουν στα προηγούμενα εδάφια το έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ συμπληρώνεται με την λέξη «ΟΥΔΕΝ» και αποστέλλεται στη Γ.Γ.Π.Σ. & Δ.Υ. ΥΠ.ΟΙΚ..

5. Στη στήλη (3) συμπληρώνεται το Α.Φ.Μ. του δικαιούχου και στη στήλη (4) το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΑΦΜ πρέπει να αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο που συμπληρώνεται στη στήλη (4).

6. Η στήλη (6) συμπληρώνεται με το εκλογικό τμήμα στο οποίο εκπλήρωσε μερικώς τα καθήκοντα του ο δικαιούχος και αφορά μόνο σε δικαστικούς αντιπροσώπους

7. Στη στήλη (7) του παραρτήματος ο έφορος συμπληρώνει τον αριθμό των ημερών αποζημίωσης, που κατά την κρίση του εφόρου δικαιούνται να λάβουν οι δικαιούχοι και θα αντιστοιχούν στις ημέρες εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Οι ημέρες αποζημίωσης ανά δικαιούχο, όπως θα συμπληρωθούν στο έντυπο ΙΙΙ, δεν θα υπερβαίνουν τις ορισθείσες, κατά περίπτωση, ημέρες αποζημίωσης του άρθρου 3 της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290).

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ι, ΙΙ & ΙΙΙ

1. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 

α)  Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  είναι δικηγόρος με έδρα το Νομό Θεσσαλονίκης και διορίστηκε δικαστικός αντιπρόσωπος στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ Θεσσαλονίκης στο 746o ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ και εκτέλεσε τα καθήκοντά του με γραμματέα την κα Ελένη Ζαχαριάδου

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

 

 

 

                        που συμπληρώνεται από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής (που παραδίδει τον σάκο με το υλικό του δημοψηφίσματος)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η παρούσα αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνω στην παρούσα αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

 23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αριθμός:                   

 746

Ονομασία:

ΔΗΜΟΣ NEΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΥΚΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

5  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

5.07.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ
2 =Δικαστικός Αντιπρόσωπος
3 = Γραμματέας
4 = Διερμηνέας

 
ΑΦΜ

 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

1

2

090052478

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

6974852841

2

3

070044532

ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6932252124

3

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 

 

Ο Δηλών

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπρόσωπος Δικαστικής Αρχής

 

 

 

Ο παραλαβών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

                             

 

 

 

2. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 

 

 

Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  είναι δικηγόρος με έδρα τον Νομό Λάρισας και διορίστηκε δικαστικός αντιπρόσωπος στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ Θεσσαλονίκης στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 746 και εκτέλεσε τα καθήκοντά του με γραμματέα την κα Ελένη Ζαχαριάδου.

 

Ο Δικαστικός αντιπρόσωπος έχει προπληρωθεί και επομένως συμπληρώνει την αίτηση του παραρτήματος Ι μόνο με τα στοιχεία της γραμματέως

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

 

 

 

                       που συμπληρώνεται από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής

                   (που παραδίδει τον σάκο με το υλικό του δημοψηφίσματος)

 

 

 

Η παρούσα αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνω στην παρούσα αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

 23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αριθμός:                   

 746

Ονομασία:

ΔΗΜΟΣ NEΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΥΚΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

5  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

5.07.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ
2 =Δικαστικός Αντιπρόσωπος
3 = Γραμματέας
4 = Διερμηνέας

 
ΑΦΜ

 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

1

3

070044532

ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6932252124

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 

 

Ο Δηλών

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπρόσωπος Δικαστικής Αρχής

 

 

 

Ο παραλαβών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

                           

 

3. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 

 

Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  είναι δικηγόρος με έδρα τον Νομό Θεσσαλονίκης αρχικώς διορίστηκε αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια  ορίστηκε να αναπληρώσει τακτικό αντιπρόσωπο στο 746ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, και εκτέλεσε τα καθήκοντά του, με γραμματέα την κα Ελένη Ζαχαριάδου.

 

Ο Αναπληρωτής Δικαστικός αντιπρόσωπος που εκτελεί καθήκοντα τακτικού συμπληρώνει το Παράρτημα Ι και δεν συμπληρώνει Παράρτημα ΙΙ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

 

 

 

                       που συμπληρώνεται από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής

                   (που παραδίδει τον σάκο με το υλικό του δημοψηφίσματος)

 

 

 

 

Η παρούσα αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνω στην παρούσα αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

 23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αριθμός:                   

 746

Ονομασία:

ΔΗΜΟΣ NEΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΥΚΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

5  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

5.07.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ
2 =Δικαστικός Αντιπρόσωπος
3 = Γραμματέας
4 = Διερμηνέας

 
ΑΦΜ

 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

1

2

090052478

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

6974852841

2

3

070044532

ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6932252124

3

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 

 

Ο Δηλών

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπρόσωπος Δικαστικής Αρχής

 

 

Ο παραλαβών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

                           

4. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 

 

Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  είναι δικηγόρος με έδρα τον Νομό Θεσσαλονίκης και διορίστηκε αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ Θεσσαλονίκης.

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ENTYΠΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΦΟΡΩΝ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

  που συμπληρώνεται από τον έφορο / αναπληρωτή έφορο / αναπληρωτή αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής

Η παρούσα αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνω στην παρούσα αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

 23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

6  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015  

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

5.07.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

          ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ
1= Έφορος          
5= Αναπληρωτής Δικαστικός Αντιπρόσωπος
6= Αναπληρωτής Έφορος

ΑΦΜ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

1

5

090052478

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

6974852841

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 

 

 

                          Ο Δηλών

 

 

Ο παραλαβών

 

 

 

 

αναπληρωτής αντιπρόσωπος δικαστικής αρχής

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

                     

 

5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ

Η συμπλήρωση του εντύπου αφορά στις περιπτώσεις που ο έφορος κρίνει ότι ο αναπληρωτής έφορος ή ο δικαστικός αντιπρόσωπος ή ο αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος που εκτέλεσε μερικώς τα καθήκοντά του, δικαιούται μέρος της αποζημίωσης

Η αίτηση του Παραρτήματος ΙΙΙ είναι συγκεντρωτική,  και περιλαμβάνει όλα τα πρόσωπα της αρμοδιότητας του οικείου εφόρου.

Α) Περιπτώσεις που ο έφορος συμπληρώνει παράρτημα ΙΙΙ

Στην εκλογική περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης έχει οριστεί Έφορος η κα Μαρία Παναγοπούλου. Δικαστικοί αντιπρόσωποι κατέθεσαν αναφορές στις οποίες περιγράφονται τα κάτωθι περιστατικά:

α. Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος που διορίστηκε τακτικός δικαστικός αντιπρόσωπος στο 746ο Εκλογικό τμήμα, το Σάββατο 4η Ιουλίου 2015 εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

β. Ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, που διορίστηκε τακτικός δικαστικός αντιπρόσωπος στο 104ο Εκλογικό τμήμα, την Κυριακή 5η Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00 λόγω θανάτου στο οικογενειακό περιβάλλον δεν εκτέλεσε πλήρως τα καθήκοντά του

γ. Η κα Δήμητρα Γεωργιάδου, που διορίστηκε αναπληρώτρια δικαστικός αντιπρόσωπος, κατά την μετάβαση της στο πρωτοδικείο για να δηλώσει την παρουσία της στην έφορο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ: Οι αναπληρωτές δικαστικοί αντιπρόσωποι που ορίστηκαν τακτικοί και εκτέλεσαν καθήκοντα στα ανωτέρω τμήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στο παράρτημα ΙΙΙ.

                        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ENTYΠΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

      

 

 

            που συμπληρώνεται από τον έφορο  

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

 23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 

 

 

 

Α/Α

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ

1= Έφορος
2= Δικαστικός Αντιπρόσωπος           
5= Αναπληρωτής Δικαστ. Αντιπρόσ.
6= Αναπληρωτής Έφορος

ΑΦΜ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

(7)

1

2

090052478

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

6974852841

746

2

2

2

090044862

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6932253647

104

3

3

5

102277962

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

6945573542

1

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (εκτός της στήλης 6 που συμπληρώνεται μόνο για Δικαστικό Αντιπρόσωπο)                                                                                              Η Δηλούσα Έφορος

 

 

 

 

 

 

 

                                          ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

                     

 

 

β) Περιπτώσεις που ο έφορος δεν συμπληρώνει παράρτημα ΙΙΙ

 

Στην εκλογική περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης έχει οριστεί Έφορος η κα Μαρία Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με την κρίση της δεν υπάρχουν περιστατικά όπου δικαστικοί αντιπρόσωποι, που εκτέλεσαν μερικώς τα καθήκοντά τους, δικαιούνται μέρος της αποζημίωσης.

Ως εκ τούτου η συμπλήρωση του παραρτήματος ΙΙΙ γίνεται ως εξής:

 

                        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ENTYΠΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

     

 

 

            που συμπληρώνεται από τον έφορο 

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αριθμός:                   

23

Ονομασία:

Α’ Θεσσαλονίκης 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ

1= Έφορος
2= Δικαστικός Αντιπρόσωπος          
5= Αναπληρωτής Δικαστ. Αντιπρόσ.
6= Αναπληρωτής Έφορος

ΑΦΜ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

(7)

1

 

 

 

 

 

 

 2

 

 

ΟΥΔΕΝ

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (εκτός της στήλης 6 που συμπληρώνεται μόνο για Δικαστικό Αντιπρόσωπο)                                                                                                  Η Δηλούσα  Έφορος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Είμαι δικαιούχος προκαταβολής αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος διότι διορίστηκα εκτός του νομού που υπηρετώ. Από ποιο κατάστημα της Πειραιώς μπορώ να εισπράξω την αποζημίωση μου;

 

Οι δικαιούχοι προκαταβολής αποζημίωσης και οδοιπορικών εξόδων μπορούν να προσέρχονται στα καταστήματα της Τράπεζας που λειτουργούν ήδη πανελλαδικά, για την εκτέλεση των προβλεπόμενων από το νόμο συναλλαγών. Η απεικόνιση των καταστημάτων  αυτών βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr.

 

Επίσης,  από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, θα λειτουργούν επιπλέον καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως απεικονίζονται στο πίνακα που ακολουθεί ώστε να εισπράξουν την αμοιβή τους. Στα συγκεκριμένα επιπλέον καταστήματα η εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων θα γίνεται κατά προτεραιότητα.

 

α/α

κωδ.

Κατάστημα

Διεύθυνση

1

2032

Κοραή

Κοραή 5

Αθήνα

2

2028

Καλαμακίου

Λεωφ. Ποσειδώνος 26
& Ρήγα Φεραίου

Άλιμος

3

2147

Λαμπρινής

Ιωάννου Φωκά 92 & Έρσης 2     

Γαλάτσι

4

2070

Χαροκόπου

Χαροκόπου 72 &
Ρήγα Φεραίου

Καλλιθέα

5

1904

Πειραιά

Δ. Γούναρη 21-23      

Πειραιάς

6

2095

Πλατείας Κασταλίας, Μαρούσι

Δημ. Ράλλη 4-6

Μαρούσι

7

2019

Γλυφάδας

Λεωφόρος Ποσειδώνος 67     

Γλυφάδα

8

1729

Κορωπίου

Βασ. Κωνσταντίνου 156

Κορωπί

9

1045

Μενιδίου

Δεκελείας 27 & Δημοσθένους     

Αχαρνές

 

 

 

 

 

10

2211

Βασ. Ηρακλείου,Θεσσαλονίκη

Βασ. Ηρακλείου 1

Θεσσαλονίκη

11

2229

Σ. Σταθμού, Θεσσαλονίκη

Μοναστηρίου 15

Θεσσαλονίκη

12

2237

Κατούνη

Τσιμισκή 2 & Κατούνη     

Θεσσαλονίκη

 

2. Είμαι προστατευμένο μέλος και δεν κάνω δική μου φορολογική δήλωση. Μπορώ να μπω στην εφαρμογή του taxisnet για καταβολή της αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος με τους κωδικούς του  πατέρα/μητέρα/συζύγου μου;

 

ΟΧΙ ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

 

 

3. Είμαι δικαιούχος αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος και στο IBAN που δήλωσα στη σχετική εφαρμογή του taxisnet δεν εμφανίζομαι ως πρώτο όνομα / δεν εμφανίζομαι ως δικαιούχος υπάρχει πρόβλημα στην καταβολή της αποζημίωσης;

 

Δεν έχει σημασία το όνομα του δικαιούχου που εμφανίζεται στο ΙΒΑΝ για την καταβολή της αποζημίωσης .

 

4. Είμαι δικαιούχος αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος και ενώ έχω αλλάξει όνομα μετά το γάμο μου, στο δικηγορικό σύλλογο είμαι εγγεγραμμένη με το πατρικό μου όνομα. Ποιο όνομα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

 

Το όνομα του δικαιούχου που θα συμπληρωθεί τόσο στα παραρτήματα Ι, ΙΙ & ΙΙΙ  της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 όσο και στη σχετική εφαρμογή του taxisnet θα πρέπει να ταυτίζεται με το όνομα που έχετε δηλώσει στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και εμφανίζεται στην φορολογική σας δήλωση

 

5. Είμαι δικαιούχος προκαταβολής αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος διότι διορίστηκα εκτός του νομού που υπηρετώ. Μέχρι πότε μπορώ να εισπράξω την αποζημίωση μου από την τράπεζα Πειραιώς;

 

Η καταβολή αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος στους δικαιούχους προκαταβολής μπορεί να πραγματοποιείται σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015.

 

6. Είμαι γραμματέας εφορευτικής επιτροπής πρέπει να συμπληρώσω κάποιο από τα παραρτήματα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ της ΚΥΑ 21775/29.6.2015;

 

ΟΧΙ , τα παραρτήματα για τους γραμματείς συμπληρώνονται από το δικαστικό αντιπρόσωπο

 

7. Είμαι μέλος εφορευτικής επιτροπής δικαιούμαι αποζημίωση;

 

ΟΧΙ,  τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν δικαιούνται αποζημίωση

 

8.  Πως καταβάλλεται η αποζημίωση για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος στους δικαιούχους που δεν προπληρώνονται από την Τράπεζα Πειραιώς;

 

Κατόπιν ειδοποίησης με ανακοίνωση μας που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γ.Γ.Π.Σ. & Δ.Υ. ΥΠ.ΟΙΚ.. οι δικαιούχοι, ο καθένας ξεχωριστά, θα συμπληρώνουν και θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για την καταβολή της αποζημίωσης μέσω εφαρμογής στον δικτυακό τόπο www.gsis.gr χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Στην αίτηση αυτή θα συμπληρωθεί ο Διεθνής  Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θα γίνει η κατάθεση της αποζημίωσης καθώς και άλλα στοιχεία ταυτοποίησης. Η πληρωμή της αποζημίωσης γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου που δηλώθηκε

 

 

9. Είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος και δεν έχω προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς ποιο παράρτημα πρέπει να συμπληρώσω;

 

Συμπληρώνετε το έντυπο του παραρτήματος Ι της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290)

( βλέπε ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 1.Α  στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

 

10. Είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος και έχω προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς ποιο παράρτημα πρέπει να συμπληρώσω;

 

Συμπληρώνετε το έντυπο του παραρτήματος Ι της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290) μόνο με τα στοιχεία του γραμματέα της εφορευτικής επιτροπής

( βλέπε ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 2  στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

 

11. Αρχικά είχα διοριστεί αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος και στη συνέχεια διορίστηκα και εκτέλεσα καθήκοντα τακτικού δικαστικού αντιπροσώπου. Δεν έχω προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς ποιο παράρτημα πρέπει να συμπληρώσω;

 

Θα πρέπει να συμπληρώσετε αποκλειστικά και μόνο το έντυπο του παραρτήματος Ι της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290)

( βλέπε ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 3  στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

 

12. Είμαι αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος και δεν έχω προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς ποιο παράρτημα πρέπει να συμπληρώσω;

 

Συμπληρώνετε το έντυπο του παραρτήματος ΙΙ της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290)

(βλέπε ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 4. στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

 

13. Από ποιον συμπληρώνεται το έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ της ΚΥΑ 21775/29.6.15 (ΦΕΚ Β΄ 1290)

 

Το έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ συμπληρώνετε αποκλειστικά και μόνο από τον έφορο ή από τον αναπληρωτή του εφόσον αντικαταστάθηκε

(βλέπε ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 5. στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

 

14. Είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος και δεν έχω προπληρωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς. Την ημέρα του Δημοψηφίσματος δεν εκτέλεσα τα καθήκοντά μου και αντικαταστάθηκα από αναπληρωτή δικαστικό αντιπρόσωπο. Πρέπει να συμπληρώσω κάποιο παράρτημα? Δικαιούμαι αποζημίωση;

ΟΧΙ δεν συμπληρώνετε κάποιο έντυπο. Αναφορικά με το αν δικαιούστε αποζημίωση σας γνωρίζουμε ότι επαφίεται στη κρίση του Εφόρου σύμφωνα με την ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1290). Εφόσον ο έφορος αποφασίσει ότι δικαιούστε αποζημίωση θα συμπληρώσει το έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ αναφέροντας τις ημέρες της αποζημίωσής σας.

15. Είμαι έφορος και στην περιφέρειά μου σε συγκεκριμένο  εκλογικό τμήμα, αντικατέστησα τον τακτικό δικαστικό αντιπρόσωπο με αναπληρωτή. Τι πρέπει να δηλώσω στο έντυπο του παρατήματος ΙΙΙ.

  • Για τον αναπληρωτή δικαστικό αντιπρόσωπο που εκτέλεσε καθήκοντα τακτικού δεν πρέπει να δηλώσετε τίποτα. Θα πληρωθεί βάσει του εντύπου του παραρτήματος Ι που υποχρεούται να συμπληρώσει.
  • Για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αντικαταστάθηκε, εφόσον κρίνετε ότι δικαιούται μέρος της αποζημίωσης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος, θα τον συμπεριλάβετε στο έντυπο του παραρτήματος ΙΙΙ σαν τακτικό δικαστικό αντιπρόσωπο (κωδ. Δραστηριότητας 2) και θα συμπληρώσετε των αριθμό των ημερών που πρέπει να αποζημιωθεί. (βλέπε: ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 5 στα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ παραρτημάτων Ι, ΙΙ & ΙΙΙ)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ          

1. Περιφέρειες Έδρες τους

2. κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ενότητας Έδρας Νομών

3. Περιφερειακές Ενότητες Έδρας Νομών (Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού)

4. Προέδρους και Εισαγγελείς Εφετών

    (Μέσω Περιφερειακών Ενοτήτων)

5. Προέδρους και Εισαγγελείς Πρωτοδικών

    (Μέσω Περιφερειακών Ενοτήτων )

6. Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού

    Συνεδρίου & Δημοσιονομικού Ελέγχου

    στο ΥΠ.ΕΣ.& Δ.Α.

7. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

     & Διοικητικής Υποστήριξης Υπ. Οικονομικών

     Υπόψη Ομάδας Υποστήριξης Εκλογικής Διαδικασίας

     Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 18346, Μοσχάτο

 8. Δικηγορικό Σύλλογο (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας): 

   

AΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τ.Κ 30100

26410-57467

[email protected]

AΘΗΝΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 60 10679 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10679

210-3398270

[email protected]

AΙΓΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΙΓΙΟΥ Τ.Κ 25100

26910-26486

[email protected]

AΛΕΞ/ΛΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Τ.Κ 68100

25510-26712

[email protected]

AΜAΛΙAΔAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 26 Τ.Κ 27200

26220-28715

[email protected]

AΜΦΙΣΣAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΆΜΦΙΣΣΑΣ ΣΑΛΩΝΩΝ 18 Τ.Κ 33100

22650-28285

[email protected]

AΡΤAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΆΡΤΑΣ ΜΑΝΕΓΑ 6 Τ.Κ 47100

26810-75175

[email protected]

ΒΕΡΡΟΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΛ.ΡΑΚΤΙΒΑΝ 16 Τ.Κ 59100

23310-24715

[email protected]

ΒΟΛΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΟΛΟΥ Τ.Κ 38001

24210-23554

[email protected]

ΓΙAΝΝΙΤΣΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗ 3 Τ.Κ 58100

23820-22556

[email protected]

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γ. ΜΠΟΥΣΙΟΥ 3 Τ.Κ 51100

24620-23860

[email protected]

ΓΥΘΕΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΥΘΕΙΟΥ Τ.Κ 23200

27330-24373

[email protected]

ΔΡAΜAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΡΑΜΑΣ Τ.Κ 66100

25210-22694

[email protected]

ΕΔΕΣΣΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΔΕΣΣΗΣ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 2 Τ.Κ 58200

23810-22852

[email protected]

ΕΥΡΥΤAΝΙAΣ-ΚAΡΠΕΝΗΣΙ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Ζ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 4 Τ.Κ 36100

22370-25125

δ/υ

ΖAΚΥΝΘΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Γ. ΤΕΡΤΣΕΤΗ 2 Τ.Κ 29100

26950-23938

[email protected]

ΗΛΕΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗ 12 ΚΑΙ ΣΙΣΙΝΗ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τ.Κ 27100

26210-22649

[email protected]

ΗΡAΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ 71001

2810-288312

[email protected]

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Τ.Κ 46100

26650-23651

[email protected]

ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 3 Τ.Κ 54626

2310-542987

[email protected]

ΘΗΒΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΗΒΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 Τ.Κ 32200

22620-27955

[email protected]

ΙΩAΝΝΙΝΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Τ.Κ 45110

26510-22228

[email protected]

ΚAΒAΛAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 5 Τ.Κ 65403

2510-222289

[email protected]

ΚAΛAΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Τ.Κ 25001

26920-22242

[email protected]

ΚAΛAΜAΤAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τ.Κ 24100

27210-22411

[email protected]

ΚAΡΔΙΤΣAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τ.Κ 43100

24410-21646

[email protected]

ΚAΣΤΟΡΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τ.Κ 52100

24670-22674

[email protected]

ΚAΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τ.Κ 60100

23510-23761

[email protected]

ΚΕΡΚΥΡAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Τ.Κ 49100

26610-39622

[email protected]

ΚΕΦAΛΛΗΝΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Τ.Κ 28100

26710-23524

[email protected]

ΚΙΛΚΙΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΙΛΚΙΣ Τ.Κ 61100

23410-26169

[email protected]

ΚΟΖAΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Τ.Κ 50100

24610-36018

[email protected]

ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Τ.Κ 20100

27410-22155

[email protected]

ΚΥΠAΡΙΣΣΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Τ.Κ 24500

27610-23374

[email protected]

ΚΩ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΩ Τ.Κ 85300

22420-48915

[email protected]

ΛAΜΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΜΙΑΣ Τ.Κ 35100

22310-27685

[email protected]

ΛAΡΙΣΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΡΙΣΗΣ Τ.Κ 41001

2410-532037

[email protected]

ΛAΣΙΘΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Τ.Κ 72400

28410-32158

[email protected]

ΛΕΒAΔΕΙAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ Τ.Κ 31100

22610-29505

[email protected]

ΛΕΥΚAΔAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Τ.Κ 32100

26450-25220

[email protected]

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τ.Κ 30200

26310-22434

[email protected]

ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Τ.Κ 81100

22510-28432

[email protected]

ΝAΞΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΝΑΞΟΥ Τ.Κ 84300

22850-24187

[email protected]

ΝAΥΠΛΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Τ.Κ 21100

27520-27344

[email protected]

ΞAΝΘΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΞΑΝΘΗΣ Τ.Κ 67100

25410-22691

[email protected]

ΟΡΕΣΤΙAΔAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Τ.Κ 68200

25520-29901

[email protected]

ΠAΤΡΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΤΡΩΝ Τ.Κ 26221

2610-320931

[email protected]

ΠΕΙΡAΙΩΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 47 Τ.Κ 18535

210-4176251

[email protected]

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τ.Κ 48100

26820-23410

[email protected]

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Τ.Κ 74100

28310-22409

[email protected]

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Τ.Κ 69100

25310-22551

[email protected]

ΡΟΔΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΡΟΔΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 9 Τ.Κ 85100

22410-20413

[email protected]

ΣAΜΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΑΜΟΥ Τ.Κ 83100

22730-27881

[email protected]

ΣΕΡΡΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 53 Τ.Κ 62125

23210-56313

[email protected]

ΣΠAΡΤΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ Τ.Κ 23100

27310-26253

[email protected]

ΣΥΡΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ Τ.Κ 84100

22810-82407

[email protected]

ΤΡΙΚAΛΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ.Κ 42100

24310-27526

[email protected]

ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ Τ.Κ 22100

2710-222357

[email protected]

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Τ.Κ 53100

23850-22767

[email protected]

ΧAΛΚΙΔAΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 7 Τ.Κ 34100

22210-20827

[email protected]

ΧAΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΓΓΑΝΗ 31 Τ.Κ 63100

23710-22397

[email protected]

 

 

 

 

ΧAΝΙΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΑΝΙΩΝ Τ.Κ 73134

28210-52171

[email protected]

ΧΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΙΟΥ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥ Τ.Κ 82100

22710-43522

[email protected]

 

9. Συμβολαιογραφικό Σύλλογο (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας):

Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων
Γ. Γενναδίου 4  106 78 Αθήνα
Τηλ:210-3307450-80 Fax:210-3848335 E-mail: [email protected]  
Εφετείου Θράκης
Χαριλάου Τρικούπη 83  691 00 Κομοτηνή

Τηλ:25310-71644 Fax:25310-22035 E-mail: [email protected]  
Εφετείου Ιωαννίνων
Χαριλάου Τρικούπη 2 454 44 Ιωάννινα Τηλ. & Fax:26510-65151
Εφετείου Κέρκυρας
Δανζελότ 9 491 00 Κέρκυρα
Τηλ:26630-94105, 26610-46104 Fax:26630-94482, 26610-46104
Εφετείου Κρήτης
Οδός 1821 Αριθ.39  712 01 Ηράκλειο
Τηλ:2810-289302 Fax:2810-221802 E-mail: [email protected]  
Εφετείου Λάρισας
Βελλή 4  412 22 Λάρισα

Τηλ:2410-535552 Fax:2410-535880 E-mail: [email protected]  
Εφετείου Ναυπλίου
Άργους & Ράδου 2 211 00 Ναύπλιο
Τηλ. & Fax:27520-22636
Εφετείου Πάτρας
Κανακάρη 101 262 21 Πάτρα
Τηλ:2610-223582 Fax:2610-622926

 

10. Ένωση Διοικητικών Δικαστών (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας)

Δ/νση: Λουίζης Ριανκούρ 85 Τ.Κ. 11524 ΑΘΗΝΑ 
Τηλ: +30 210 6996688 / +30 210 6980777 Fax: +30 210 6998848
Email: [email protected]

 

11. Ένωση δικαστών και εισαγγελέων (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας)

Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτίριο 6 Γραφείο 210 Τ.Κ.: 101 71

Τηλ.: 210 8827380 – Fax. 210 8841529

Εmail: [email protected], [email protected]

 

12. Ένωση δικαστικών λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας)

Βουρνάζου 4 & Τσόχα 11521 Αθήνα
Τηλ/φαξ: 210-6494415
Email: [email protected]

 

13.  Ένωση δικαστικών λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας)

Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου) 47-49
Μέγαρο Αρσακείου Αθήνα 105 64
Τηλ.: (0030) 210 3710 121 Fax: (0030) 210 3231 154
Email: [email protected]
 

14. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (με παράκληση να ενημερώσετε τα μέλη σας)

Πρωτοδικείο Αθήνας

Πρώην Σχολή Ευελπιδων – Κτίριο 13 – 2ος όροφος – γραφείο 201 Τ.Κ.11362

Τηλ.: 210 82 53 646 Fax: 210 8826172
Email: [email protected]