Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Δ.Σ.Θ. ΑΡΜΑ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και της Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 & ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΩΡΑ 13.15

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου – μήνυμα ζωής, μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου του Δ.Σ.Θ. ΑΡΜΑ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και της Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας (Π.Ο.Δ.Ε.Ε.),  το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ώρα 13.15 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την προώθηση Δωρεάς Μυελού των Οστών με την στήριξη των εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ».

Την εκδήλωση στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αικατερίνη Νοτοπούλου, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Έλενα Ράπτη, οι Ευρωβουλευτές κ.κ. Μαρία Σπυράκη, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Ανατολίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο εκπρόσωπος – συνεργάτης του Γεν.Γραμματέα Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Αδαμίδης, ο εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος της Ε.Κ. κ. Χρήστου Στέργιος και ο τ.Γεν.Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπ. Ανάπτυξης κ. Στράτος Σιμόπουλος, η Αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ κ.Στέλλα Βαλανη-Ντολοπουλου,και ο Αντιπρόεδρος της Έ.Α.Κ Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Πετριτζικης. Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της πόλης ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο προς την κοινωνία και θα συνεχίσει στο μέλλον με παρόμοιες δράσεις.