Εύρεση Αποφάσεων – Εκθεμάτων, μέσα από την ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Ειδοποίηση των μελών του Δ.Σ.Θ. για έκδοση αποφάσεων με SMS και email

Εύρεση Αποφάσεων – Εκθεμάτων, μέσα από την ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Ειδοποίηση των μελών του Δ.Σ.Θ. για έκδοση αποφάσεων με SMS και email.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αναβάθμισης των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών, προσέθεσε νέες λειτουργίες στην ιστοσελίδα του, οι νέες υπηρεσίες προσφέρουν στα μέλη του Δ.Σ.Θ. την δυνατότητα εμφάνισης εκθεμάτων (ΠΟΙΝΙΚΩΝ και Πολιτικών), πινακίων αλλά και Αποφάσεων δικαστηρίων.

Για την χρήση αυτών των υπηρεσιών, απαιτείται ο Δικηγόρος – μέλος του Δ.Σ.Θ. να συνδεθεί με τους κωδικούς του στο www.dsth.gr και στη συνέχεια να επιλέξει eΥπηρεσίες – Αποφάσεις-Εκθέματα.

Αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

  • Αναζήτηση Εκθεμάτων Ποινικών Δικαστηρίων (Οι αναρτήσεις  τελούν υπό την επιφύλαξη τυχόν έκτακτων υπηρεσιακών μεταβολών)
  • Αναζήτηση Εκθεμάτων Πολιτικών Δικαστηρίων
  • Αναζήτηση Πινακίων Πολιτικών Δικαστηρίων
  • Αναζήτηση Δημοσίευσης Αποφάσεων
  • Εμφάνιση Εκθεμάτων Πολιτικών Δικαστηρίων που αφορούν τον Δικηγόρο-μέλος του ΔΣΘ
  • Εμφάνιση δημοσίευσης απόφασης Πολιτικών Δικαστηρίων που αφορούν τον Δικηγόρο μέλος του ΔΣΘ
  • Υποβολή Αιτήματος ενημέρωσης για αποφάσεις
  • Εμφάνιση αιτημάτων ενημέρωσης για αποφάσεις

Στο www.dsth.gr αναρτήθηκε βιβλίο χρήσης για τις παραπάνω υπηρεσίες (eΥπηρεσίες Αποφάσεις – Εκθέματα Οδηγίες Χρήσης) και θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον εκδήλωση – παρουσίαση των νέων υπηρεσιών.

Από 25 Μαϊου 2018, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα ειδοποιεί τα μέλη του με sms για αποφάσεις που θα εκδίδονται από τα δικαστήρια και αφορούν το συγκεκριμένο μέλος. Αργότερα θα ακολουθήσει και ενημέρωση με email. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο συνάδελφος θα ενημερώνεται για αποφάσεις των πολιτικών δικαστηρίων (Εφετεία-Πρωτοδικεία-Ειρηνοδικεία) Θεσσαλονίκης, Αθηνών(Αττικής) και Πειραιώς. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που δεν έχουν δηλώσει το κινητό ή το email τους στον Δ.Σ.Θ. να φροντίσουν για την δήλωσή του αν επιθυμούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις αποφάσεις.

            Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Ευστάθιος Β. Κουτσοχήνας                                                     Πέτρος Ε. Σαμαράς