ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Την πρώτη της συνάντηση πραγματοποίησε η Επιτροπή «Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 20 Ιουνίου προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

 Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αφροφίτη Νέστορα δήλωσε ότι πρόθεσή της και στόχος της είναι η Επιτροπή αυτή, κατά τη διάρκεια της θητείας και λειτουργίας της, να δικαιώσει απόλυτα τον τίτλο της με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων, την ενίσχυση της εξωστρέφειας του σώματος, τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των συναδέλφων, και όλα αυτά υπό το πρίσμα της συνετέστερης διαχείρισης των προβλεπόμενων κονδυλίων και την έγκριση του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η Επιτροπή προτείνει τον σχεδιασμό οργανωμένων δράσεων και συνεργασιών οι οποίες θα κυμαίνονται στους παρακάτω βασικούς άξονες:

  • Διοργάνωση ημερίδων σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, οργανισμούς και φορείς της πόλης
  • Πραγματοποίηση workshop με σκοπό τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των συναδέλφων,
  • Την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την προώθηση της καλής εικόνας του δικηγόρου στην κοινωνία,
  • Την πραγματοποίηση θεματικών ημερίδων γύρω από θέματα ισότητας & δικαιοσύνης.

 

Καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να εισφέρουν με τις απόψεις τους στην Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης του Δ.Σ.Θ., να αποστείλουν email δήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στην Πρόεδρο της Επιτροπής Αφροδίτη Νέστορα  info@nestoralaw.gr ή στο αρμόδιο τμήμα Εκδηλώσεων κ. Αικατερίνη Μάρου prdsth@dsth.gr.

 

 

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής,

 

 

Αφροδίτη Νέστορα.