ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ANΑKOINΩΣΗ – Δοκιμασία Επάρκειας περιόδου Απριλίου 2021 -Οδηγίες εξ αποστάσεως διενέργειας — Ημερομηνία και ώρα δοκιμαστικού

Ενόψει των εξετάσεων Δοκιμασίας Επάρκειας περιόδου Απριλίου 2021 και της επικείμενης διενέργειας δοκιμαστικού/προσομοίωσης εξέτασης, ενημερώνονται οι υποψήφιοι ότι τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα www.eparkeia.gr θα αποσταλούν στους δηλωθέντες προσωπικούς λογαριασμούς e-mail τους, την Τετάρτη 5/5/2021 μέχρι ώρα 14:00.

Όμοια θα αποσταλεί ο σύνδεσμος σύνδεσης στην πλατφόρμα Webex που θα αξιοποιηθεί για την επιτήρηση των εξετάσεων.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να ελέγχουν όλους του φακέλους την υπηρεσίας e-mail τους όπως π.χ. τα promotions (Gmail) ή τα spam.

Αν κάποιος δεν λάβει τα δύο (2) μηνύματα μέχρι ώρα 15:00 της 5/5/2021, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Γραμματεία της Μόνιμης Επιτροπής Δοκιμασίας Επάρκειας στο τηλέφωνο: 210 3398220.

Η εγγραφή στην πλατφόρμα και στα μαθήματα έχει γίνει με βάση τις δηλώσεις των υποψηφίων προς τη Μόνιμη Επιτροπή Δοκιμασίας Επάρκειας.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συνδεθούν και να ελέγξουν ότι τα στοιχεία είναι σωστά και ότι έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα που έχουν δηλώσει.

Αν διαπιστωθεί κάποιο λάθος παρακαλούμε να ενημερωθεί άμεσα η Γραμματεία της Επιτροπής στο τηλέφωνο: 210 3398220 ή στο e-mail: [email protected]

Την Πέμπτη 6/5/2021  στις 13:00 θα διεξαχθεί Δοκιμή / Προσομοίωση της Δοκιμασίας Επάρκειας ώστε να εξοικειωθούν οι υποψήφιοι με τα ψηφιακά εργαλεία και να απαντηθούν τυχόν απορίες σχετικά με τη διαδικασία.

Στις συνημμένες οδηγίες μπορείτε να βρείτε:

1. Περιγραφή της διαδικασίας και κανόνες των εξετάσεων Δοκιμασίας Επάρκειας.

2. Οδηγίες για τη σύνδεσή και χρήση των συστημάτων τηλεξέτασης που θα χρησιμοποιηθούν (Open eClass και Webex)

3. Περιγραφή της Δοκιμής / Προσομοίωσης που θα διενεργηθεί την 6/5/2021.

Tο πλήρες πρόγραμμα των εξετάσεων με τις ημερομηνίες και ώρες ανά μάθημα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δ.Σ.Α. www.dsa.gr.

Η πληροφορία αυτή θα είναι ορατή και μέσα από την πλατφόρμα eparkeia.gr.