ΕΝΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 ΕΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

 Μ.ΤΡΙΤΗ 23  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18.00  
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11.00
  (ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

 

O Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας – WIPO – έχει ανακηρύξει το 2019 έτος Αθλητισμού και Διανοητικής Ιδιοκτησίας – Sports and IP -, και η Θεσσαλονίκη γίνεται για την Ελλάδα επίκεντρο του εορτασμού με τη διεξαγωγή της διήμερης συνάντησης «REACH FOR GOLD. SPORTS and IP” την οποία υποστηρίζει ο WIPO.


Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν οι απόγονοι των Pierre de Coubertin και Δημήτριου Βικέλα, ο οποίος διετέλεσε και πρώτος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, και οι οποίοι θα συναντηθούν ξανά μετά από 125 χρόνια στην Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη συγκίνηση και θα τιμηθούν για την συνεισφορά τους αυτή. Η επαναφορά των Ολυμπιακών Αγώνων ήτο αυτή που σηματοδότησε την ανάπτυξη του αθλητισμού, της αθλητικής βιομηχανίας και του Αθλητικού Δικαίου και συνεχίζει να την σηματοδοτεί. Ο αθλητισμός έχει πλέον εξελιχθεί. Οι παγκόσμιες αθλητικές αξίες περιλαμβάνουν – την αριστεία, το σεβασμό και το fairplay. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο που σημειώνεται στις τεχνολογίες μεταδόσεων και επικοινωνιών, οποιοσδήποτε και οπουδήποτε, μπορεί ο θεατής να παρακολουθήσει όλο το εικοσιτετράωρο, αγώνες και δράσεις των αγαπημένων αθλητών και ομάδων.


Η έναρξη του Συνεδρίου και οι βραβεύσεις  θα γίνουν  την Μ. Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 στο THE MET HOTEL, Θεσσαλονίκης και η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, 24 Απριλίου 2019, και τα workshop θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Μουσείο, Αγ.Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου 


Επίσημος διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών – www.esimet.gr και επίσημος συνδιοργανωτής ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του International Chamber of Commerce-Hellas, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του EUINIP.
 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 12 – ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΣΘ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2310500874 (σε περίπτωση που καλυφθούν οι θέσεις θα γίνει κλήρωση)
 
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ