ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ.Θ.,

Ο  Διευθυντής των Νομικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Ομοτ. Καθηγητής Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Αθανάσιος Γ. Καΐσης και η Ευρωβουλευτής κα. Μαρία Σπυράκη σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα “Βιοκαύσιμα: από την παραγωγή στο καύσιμο- “Φυτεύουμε” βιοκαύσιμα, αλλάζουμε την ενέργεια” που θα πραγματοποιηθεί στις 21.04.2018 και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα Ισμήνη, The Excelsior Hotel, οδός Κομνηνών 10, Θεσσαλονίκη.

 

Εισαγωγή και συντονισμός:
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ, Ευρωβουλευτής, 
NΔ, ΕΛΚ.
Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΣΗΣ, Ομοτ. καθηγητής Νομικής ΑΠΘ,
 Διευθυντής του ΠΜΣ Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

 

Ομιλητές:
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ, Ευρωβουλευτής, 
NΔ, ΕΛΚ.
ΕΛΕΝΗ ΖΗΚΑ, Διευθύντρια Προγράμματος Β
ioased Ιndustries.
Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ, Δικηγόρος, Επισκέπτης Καθηγητής στο Δίκαιο της Ενέργειας,
 Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

 

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της ημερίδας.

 

Αναγκαία η δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος: http://e-services.ihu.edu.gr/registration-form/830/online-form

 

Για όσους επιθυμούν να κινηθούν από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προς τον τόπο διενέργειας της ημερίδας, σας πληροφορούμε ότι στις 11.30 ακριβώς θα αναχωρήσει λεωφορείο-πούλμαν το οποίο, μετά τη λήξη της ημερίδας, θα αναχωρήσει και αναμένεται να επιστρέψει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, περίπου στις 14.30. 

 

 

 

 

 

Συνημμένα αρχεία: