Εκδήλωση με τίτλο:Διαμεσολάβηση: η Θεσμική εξωδικαστική λύση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση με τίτλο :

«Διαμεσολάβηση: η Θεσμική εξωδικαστική λύση»

Εκδήλωση με τίτλο : «Διαμεσολάβηση: η Θεσμική εξωδικαστική λύση» συνδιοργανώνουν ο ΟΠΕΜΕΔ – Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών, η ΔΕΘ HELEXPO, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Β. Ελλάδας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» εντός του εκθεσιακού χώρου της Δ.Ε.Θ. HELEXPO

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη της Διαμεσολάβησης σε ότι αφορά τόσο τους ιδιώτες όσο και τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισης διαφορών με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τους εμπλεκόμενους, που είναι πρωταγωνιστές στην όλη διαδικασία και συνδιαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Θα συμμετέχουν :

–        Παναγιώτης Πικραμμένος πρώην Πρωθυπουργός, επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ και Πρόεδρος του ΟΠΕΜΕΔ

–        Γιάννης Μπουτάρης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

–        Νικόλαος Βαλεργάκης Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

–        Σπυρίδων Μάμαλης Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

–        Αθανάσιος Σαββάκης Πρόεδρος Συνδέσμους Βιομηχανιών Β.Ελλάδας

–        Τάσος Τζήκας Πρόεδρος Δ.Ε.Θ. HELEXPO

–        Νικόλας Κανελλόπουλος Γ.Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ

 

Για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας της μεθόδου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή προσομοίωση  εμπορικής Διαμεσολάβησης.

Ο ΟΠΕΜΕΔ δημιουργήθηκε από τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και από πολύ σημαντικούς φορείς της οικονομικής ζωής και της επιστημονικής κοινότητας με κύριο στόχο τη διάδοση της Διαμεσολάβησης και των λοιπών εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών στη χώρα μας. 

www.opemed.gr

Για περισσότερες πληροφορίες : ΟΠΕΜΕΔ – Λίλα Βόγλη τηλ. 6944 600382, ΓΕΩΤ.Ε.Ε – Σταμάτης Δαφνής τηλ.2310278817-8, Δ.Σ.Θ. – Κατερίνα Μάρου 2310500874, ΣΒΒΕ – Χρήστος Γεωργίου τηλ. 2310 539817. 

Συνημμένα αρχεία: