ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σεμινάρια για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια για τους  Δικαστικούς Αντιπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα σεμινάρια διεξήχθησαν  στο αίθριο του  Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης σε μεγάλο αριθμό συναδέλφων.

Οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών καθώς και τις  απαραίτητες διευκρινήσεις, έδωσαν οι: κ.κ. Ευσταθιος Κουτσοχηνας Προεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου  Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Σωτηρίου,  Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και Χαρισης Κωνσταντίνος  Πρωτοδικης  Θεσσαλονίκης.

Τον συντονισμό έκανε  ο Αναστάσιος Ντούγκας, Ταμίας του ΔικηγορικούΣυλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στο σεμινάριο  υπήρξε παράλληλη ενημέρωση και από τους εκπροσώπους της εταιρείας υποστήριξης της εκλογικής διαδικασίας, Singular Logic, κ.κ. Λάζαρο Αναστασιάδη και Πέτρο Μανιάτη, καθώς όλα τα  εκλογικά τμήματα της 7ης Ιουλίου της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης  θα μεταδώσουν αποτελέσματα μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet.