Δελτίο τύπου: Οι επιστημονικοί σύλλογοι δήλωσαν τη στήριξη και συμμετοχή τους στη συμβολική δράση – συναυλία, που πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης την Τρίτη 1 Μαρτίου και ώρα 12.00 μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με παράλληλο αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου κατά τις ώρες 9.00 – 11.00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση επιστημονικών συλλόγων και φορέων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00, στα πλαίσια συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι φορείς για το θέμα του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.  Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Δεβλιώτης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Ράπτης και μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Αργύρης Αργυρόπουλος.

Όλοι οι φορείς δήλωσαν  τη στήριξη και συμμετοχή τους στη συμβολική δράση – συναυλία, που πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης την Τρίτη 1 Μαρτίου και ώρα 12.00 μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με παράλληλο αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου κατά τις ώρες 9.00 – 11.00. 

Θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.