ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Πολιτισμού πραγματοποίησε άλλη μία παιδική καλοκαιρινή γιορτή στο Άλσος της Νέας Ελβετίας για τους μικρούς και μεγάλους του φίλους. Η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΟ ΛΥΚΑΝΤΟ» ενθουσίασε τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν διαδραστικά με τους δικηγόρους – ηθοποιούς στη διάρκεια του έργου. Η θεατρική ομάδα αποτελείται από δικηγόρους ενεργούς και συνταξιούχους οι οποίοι με το ταλέντο τους και τη διάθεση τους είναι οι κύριοι συντελεστές αυτής της εκδήλωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης ακολούθησε διαγωνισμός τραγουδιού με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά τα οποία απόλαυσαν όλη τη διαδικασία και χάρισαν με το ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους χαρά σε όλους όσους παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η κ. Ευαγγελία Τσιάλτα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού. Από το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολούθησαν την εκδήλωση ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας, Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και ο κ. Γεώργιος Λιαδάκης μέλος. Η επιτυχία της εκδήλωσης φάνηκε τόσο στη συμμετοχή του κόσμου όσο και στον ενθουσιασμό των παιδιών.