ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκηςμε το ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Αντώνης Σαουλίδης. Τον υποψήφιοβουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ. και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ.Θ. συζήτησαν με τον υποψήφιο βουλευτήτα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, γεγονός που όχι μόνο θα έδινε πνοή στην καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση αλλά θα αναβάθμιζε γενικότερα και την εικόνα που έχει για αυτές ο πολίτης.

Ο κ. Σαουλίδης άκουσε με προσοχή τα θέματα που τουτέθηκαν, τα οποία και γνώριζε από την καθημερινή του παρουσία στα δικαστήρια και τα χρόνια που ασκεί μάχιμη δικηγορία και διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα του είναι να βρεθούν λύσεις που θα είναι προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τις δικαστικές υπηρεσίες.