ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ, 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ. 
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Σπύρος Βούγιας με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΠΟΛΗΧΡΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». 
Τον κ.Βούγια υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήναςκαι οι κ.κ. Στέλιος Μαυρίδης, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Σ.Θ., Γεώργιος Κουτσός Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας Δ.Σ. Δ.Σ.Θ. και Βασίλειος Σιαπέρας, σύμβουλος Δ.Σ. Δ.Σ.Θ. 
Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Θ. συζήτησανγια τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, γεγονός που όχι μόνο θα έδινε πνοή στην καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση αλλά θα αναβάθμιζε γενικότερα και την εικόνα που έχει για αυτές ο πολίτης.
Ο κ. Βούγιας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άκουσαν με ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που τέθηκαν, επισήμαναν ότι θέλουν να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, στρέφοντας την προσπάθειά τους στην καθημερινότητα των πολιτών και διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμος, στο βαθμό που του αναλογεί, θα σταθεί αρωγός ώστε να συμβάλλει να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα, προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη.