ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΙΟΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΙΟΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.  

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Κατερίνα Ζιούτα. Την υποψήφια βουλευτή, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ. και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ και ο Πρόεδρος του ΤΑ.ΔΙ.Θ., Νικόλαος Αντωνιάδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως π.χ. ζητήματα που έχουν ανακύψει με τον ΕΦΚΑ, καθώς και η βούληση του Δ.Σ.Θ. να αξιοποιήσει το κτίριο της Πύλης Αξιού προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Δικαστικό Μέγαρο και να αναπλαστεί η γύρω περιοχή. Η κ. Ζιούτα, που γνώριζε το ζήτημα καθώς είχε απασχολήσει και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΦΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου μέχρι πρότινος ασκούσε χρέη Α’ Αντιπροέδρου, αλλά και ως πρώην δικηγόρος μέλος του Δ.Σ.Θ., εξέφρασε την επιθυμία της να συνδράμει στην επίλυση αυτού του χρόνιου ζητήματος, υπό τον όρο της διασφάλισης κατάλληλης μεταστέγασης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, ενώ πρότεινε να πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση των Δ.Σ. των δύο φορέων προκειμένου να αρθούν τυχόν επιφυλάξεις και να βρεθεί από κοινού η καλύτερη δυνατή λύση και για τους δύο φορείς.