ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΣΥΝΘΙΑΣ (ΡΟΔΑΝΘΗΣ) ΣΑΠΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΣΥΝΘΙΑΣ (ΡΟΔΑΝΘΗΣ) ΣΑΠΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ. 

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα. Την υποψήφια βουλευτή, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ. Μαρία Πρωτοπαπαδάκη και Σπυρίδων Πετρίδης μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν με την υποψήφια βουλευτή θέματα που απασχολούν τη δικηγορία και τη δικαιοσύνητα τελευταία χρόνια, όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό αλλά και η ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων κάτι που θα αναβάθμιζε την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών προς το κοινό όφελος, αλλά θα βελτίωνε και την εικόνα της γύρω περιοχής. 

Η κ. Σάπικα άκουσε με ενδιαφέρον όσα της τέθηκαν και δήλωσε ότι η δύναμη της είναι η επαφή της με τους ανθρώπους και η επιμονή της στην επίλυση των προβλημάτων πολύ περισσότερο μάλιστα όταν το όφελος είναι πολλαπλό.