ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, δικηγόρος κ. Κώστας Γκιουλέκας την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019. Τον κ. Γκιουλέκα, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Σαμαράς, ο Ταμίας του Δ.Σ.Θ. κ. Αναστάσιος Ντούγκας και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ευαγγελία Τσιάλτα, Ιάκωβος Ψωμιάδης, Δημήτρης Φινοκαλιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησαν θέματα που απασχολούν τα τελευταία χρόνια τη δικαιοσύνη, όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό, τα οποία ο κ. Γκιουλέκας γνώριζε πάρα πολύ καλά από την καθημερινή του εμπειρία στη μαχόμενη δικηγορία, αλλά και από την ενασχόληση του με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, συζήτησαν το σοβαρό πρόβλημα χώρου που υπάρχει στο σημερινό κτίριο των δικαστηρίων, και στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου Ι.Κ.Α. της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, κάτι που θα έδινε λύση στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών, προς όφελος πάντα του δικηγόρου και του πολίτη.

Ο κ. Γκιουλέκας γνώριζε καλά τα θέματα και δήλωσε ότι η νέα κυβέρνηση, αποφασισμένη και αποτελεσματική, θα έρθει με θάρρος, με ταχύτητα και με σχέδιο να αλλάξει τον τόπο και να τον βάλει σε μια διαφορετική ρότα. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα του κλάδου, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της δικαιοσύνης κάτι που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολο της.