ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 17.5.2021 θα επαναλειτουργήσει η Βιβλιοθήκη του ΔΣΘ, στο νέο χώρο, στον 3ο όροφο της επί της οδού Δωδεκαννήσου αριθ. 10 Α οικοδομής. Ο νέος χώρος αποτελεί ιδιοκτησία του ΔΣΘ, έχει ανακαινιστεί, έχει εξοπλιστεί και θα στεγάζει την Βιβλιοθήκη καθώς και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

            Η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά από την 8.30 έως την 16.00, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, διάρκειας 2 ωρών ημερησίως για κάθε συνάδελφο (με εξαίρεση το τελευταίο ραντεβού, που έχει διάρκεια 1½ ώρα). Ο προγραμματισμός για την προσέλευσή σας στην Βιβλιοθήκη θα γίνεται μέσω της ειδικής πλατφόρμας του ΔΣΘ  https://booking.open1.eu/dsth στην ενότητα “Βιβλιοθήκη Δ.Σ.Θ.“. Μπορείτε να επιλέγετε την ημέρα και ώρα προσέλευσής σας, με την παράκληση να μην δεσμεύετε περισσότερες ώρες ημερησίως, καθώς δεν θα ισχύει καθ’υπέρβαση δέσμευση.

            Κατά την προσέλευσή σας στον χώρο της νέας Βιβλιοθήκης παρακαλείστε να φοράτε μάσκα, να κάνετε χρήση αντισηπτικού και να τηρείτε, εν γένει, όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας κατά της νόσου covid 19.

            Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης παραδίδει στους δικηγόρους έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, στεγαζόμενο στον ιστορικό χώρου του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, που είχε αποκτηθεί το 1983, με την ευχή και την ελπίδα να αποτελέσει σημείο πνευματικής συνάντησης και σύνδεσης του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του δικηγορικού σώματος.

Με τιμή

                  Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

       Ευστάθιος Β.  Κουτσοχήνας                                              Πέτρος  Ε. Σαμαράς