Αμοιβαία ανταλλαγή διορισμών μεταξύ δύο διορισθέντων Δικαστικών Αντιπροσώπων

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ο Άρειος Πάγος θα δεχθεί αμοιβαία ανταλλαγή διορισμών, μόνο για σοβαρούς λόγους και όχι εντός του ίδιου Νομού, μεταξύ δύο διορισθέντων Δικαστικών Αντιπροσώπων, με την προϋπόθεση ότι έχουν αποδεχτεί και παραλάβει τους διορισμούς τους. Τα πρωτότυπα των διορισμών πρέπει να περιέλθουν στον Άρειο Πάγο, Λ. Αλεξάνδρας 121, ΤΚ 11522, γραφείο 111 (τηλ. 2106419153) μαζί με δήλωση των δύο Αντιπροσώπων ότι επιθυμούν την συγκεκριμένη αμοιβαία αλλαγή, από Δευτέρα έως Πέμπτη μέχρι ώρα 16:00 και την Παρασκευή 17/5/2019 μέχρι ώρα 18:00. Στην επόμενη απόφαση των διορισμών από τον Άρειο Πάγο, θα περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη αλλαγή των διορισμών και θα αποσταλούν τα νέα διοριστήρια στις κατά τόπους Εισαγγελίες, από όπου θα τα παραλάβουν οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προς διευκόλυνση των συναδέλφων, δίνει την δυνατότητα στους δικηγόρους που ενδιαφέρονται για αμοιβαία ανταλλαγή διορισμών, να αποστείλουν στο  email diavoulefsi.dsth@gmail.com συμπληρωμένο το συνημμένο φύλλο εργασίας.

Τα στοιχεία που θα αποσταλούν, θα δημοσιοποιηθούν μέσα από το site του Δ.Σ.Θ. έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συναδελφοι και να διευκολυνθούν οι αμοιβαίες ανταλλαγές διορισμών. (Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκατάθεση του δικηγόρου στην δημοσιοποίηση των  στοιχείων που αποστέλλει στο site www.dsth.gr)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Συνημμένα αρχεία: