3ο θεματικό συνέδριό της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων με τίτλο “ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ”

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

 www.dimosiodikaio.gr

 

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά (μετά τα Συνέδρια Συνταγματική Αναθεώρηση το 2013 και Διοικητική Δικαιοσύνη το 2014) το 3ο θεματικό συνέδριό της με τίτλο “ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ“. Θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης και της Οργανωτικής Επιτροπής να σας προσκαλέσω στις εργασίες του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη και Τετάρτη 1 και 2 Δεκεμβρίου 2015 15.30-20.00 ΜΜ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ακαδημίας 68 και Χαριλάου Τρικούπη 2ος όροφος). Σας επισυνάπτουμε ηλεκτρονικά το πρόγραμμα και την πρόσκληση. Σας παρακαλούμε να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά σε κάθε ενδιαφερόμενο ή/και να τα αναρτήσετε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες. Τα Συνέδρια είναι ο κυρίως χώρος ανταλλαγής απόψεων και συνάντησης των Δημοσιολόγων. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο γίνονται και ηλεκτρονικά στο [email protected]. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τις εργασίες του διήμερου Συνεδρίου.

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων θα δημοσιεύσει τις επόμενες εβδομάδες το 1ο τεύχος του νέου ηλεκτρονικού free access επιστημονικού περιοδικού «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» (αναλυτικότερα www.dimosiodikaio και www.publiclawjournal.com). Σας υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά (στο [email protected]) πρωτότυπες και αδημοσίευτες  επιστημονικές μελέτες (ως 6000 λέξεις), σχολιασμούς δικαστικών αποφάσεων (ως 3000 λέξεις)  και βιβλιοπαρουσιάσεις (ως 1500 λέξεις) προς δημοσίευση στο νέο τριμηνιαίο ηλεκτρονικό free access επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ».

                                                                   

Η συμμετοχή  σας στο Συνέδριο θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Εκ μέρους του ΔΣ

Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος

 Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)