Κέντρο Τύπου Κέντρο Τύπου

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- Αποχή μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2011

 ... αποφάσισε ομοφώνως

1)  Αποχή μέχρι και 14.2.2011.
2)  Συνέχιση Ολομέλειας (12.2.2011, 11πμ) στα γραφεία του Λ.Ε.Δ.Ε. (Αχαρνών 29)
3)  Συνέντευξη τύπου στην Αθήνα
4)  Συλλαλητήριο των Προέδρων, των ΔΣ και των μελών των Συλλόγων στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του Νομοσχεδίου στην ΔΕ  Οικονομικών υποθέσεων  της Βουλής (Παρασκευή 11.2.2011, 13:00).

Πανελλαδική αποχή δικηγόρων

 41 Δικηγορικοί Σύλλογοι από όλη την Ελληνική επικράτεια συμπεριλαμβανομένου και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μετείχαν στις εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος που διεξάγεται, ως συνέχεια της Ολομέλειας της 17ης Ιανουαρίου 2011 που έγινε στην Αθήνα...

“Χοές” Oπτικοακουστική εγκατάσταση της Ελένης Φωτιάδου Λουτρά Παράδεισος (Bey Hamam)

Στα Λουτρά Παράδεισος (Bey Hamam) Mητροπολίτου Γενναδίου και Εγνατία, φιλοξενείται μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2011, η οπτικοακουστική εγκατάσταση της Ελένης Φωτιάδου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Νεολαίας και της 9ηςΕφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων .

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ (ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ) μεταξύ των Δικηγορικών Συλλόγων Πάφου και Θεσσαλονίκης (Πάφος, 10-11 Δεκεμβρίου 2010)

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΦΟΥ και ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά κοινή επιστημονική διημερίδα (ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ), που θα πραγματοποιηθεί  από 10 έως και 11 Δεκεμβρίου 2010 στην Πάφο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:ΟΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣΘ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΣΘ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Την πρωτοβουλία για την Ίδρυση Τοπικού Παρατηρητηρίου για το Περιβάλλον αναλαμβάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συγκαλώντας τους σχετικούς φορείς της πόλης την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 6 μ.μ. σε μια κοινή συνάντηση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα)

EΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣΘ ΣΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου ο Πρόεδρος του ΔΣΘ, κ. Μανόλης Λαμτζίδης, θα επισκεφθεί τους πέντε Ιρανούς πρόσφυγες που έχουν κατέβει σε απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα διότι δεν τους χορηγείται άσυλο από την Ελληνική πολιτεία.

Μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο

Στις 14 Μαϊου 2010 σημειώθηκε βομβιστική επίθεση στο σημερινό ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με σημαντικές ζημίες, που είχαν ως αποτέλεσμα ένα τμήμα του να παύσει να είναι λειτουργικό και να  μην παρέχει συνθήκες ασφάλειας στο κοινό, στους δικαστές-εισαγγελείς, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.Από τότε μέχρι σήμερα , τα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν ήταν και είναι εντελώς  τυπικά.Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε κοινή με το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσ...

Φάρσα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Η χθεσινή προειδοποίηση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια - έστω και αν δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα- επιβεβαίωσε τους φόβους, τις επισημάνσεις και τις επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε πρόσφατη συνέντευξή του από κοινού με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο σημερινό Δικαστικό Μέγαρο.

Ανώνυμο εξυβριστικό τηλεφώνημα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κύριος Μανόλης Λαμτζίδης, κατέθεσε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης προφορική μήνυση «κατ’ αγνώστων» διότι το πρωί της ίδιας ημέρας δέχθηκε ανώνυμο εξυβριστικό τηλεφώνημα που συνδέεται με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Συμπαράσταση στο αίτημα των διοριστέων κατηγορίας ΠΕ για την πλήρωση θέσεων δικαστικών υπαλλήλων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δηλώνει ομόφωνα συμπαράσταση στο αίτημα των διοριστέων κατηγορίας ΠΕ για την πλήρωση θέσεων δικαστικών υπαλλήλων του διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργήθηκε δυνάμει της υπ’ αρ. 5223 οικ/2-2-2009 (ΦΕΚ 23/2-2-2009 τ. προκηρύξεων ΑΣΕΠ) προκήρυξης.

Συμπαράσταση στο αίτημα των Επιτυχόντων κατηγορίας ΔΕ για την πλήρωση θέσεων δικαστικών υπαλλήλων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης  δηλώνει ομόφωνα συμπαράσταση στο αίτημα των Επιτυχόντων κατηγορίας ΔΕ για την πλήρωση θέσεων δικαστικών υπαλλήλων του διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργήθηκε δυνάμει της υπ’ αρ. 5223οικ/2-2-2009 (ΦΕΚ23/2-2-2009 τ. προκηρύξεων ΑΣΕΠ) προκήρυξης

Συνάντηση Προέδρου ΔΣΘ και Προέδρου ΟΛΘ


Συνάντηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλη Λαμτζίδη και μελών του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου, του κ. Γεωργίου Δημήτραινα, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του νέου  Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, κ. Στ. Αγγελούδη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 στις 6 μ.μ.

Ανακοίνωση Δ.Σ.Θ. για την τρομοκρατική επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Συνέντευξη Τύπου για τη Διαβαλκανική Διάσκεψη Δικηγορικών Συλλόγων στη Θεσσαλονίκη (17-20 Ιουνίου 2010)

Η Διάσκεψη πραγματοποιείται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση τόσο για την εθνική δικηγορία, όσο και για την εξωτερική πολιτική της  χώρας.

Ψήφισμα Μπάγιας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΘεσσαλονίκη, 7 Απριλίου 2008ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΨΗΦΙΣΜΑΗ προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση σε βάρος του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Σωτήρη Μπάγια, για τις κριτικές απόψεις που διατύπωσε, με συνέντευξή του στον Τύπο, σχετικά με θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης, δημιουργεί μείζον ζήτημα.Η δημόσια έκφραση γνώμης και κριτικής από δικαστικούς λειτουργούς -- και μάλιστα στο πλαίσιο συνδικαλιστικής ...

Aποκατάσταση της Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: 34 χρόνια μετά… Κυπριακή τραγωδία – Αποκατάσταση της δημοκρατίας Στις 20 Ιουλίου 1974 τούρκικα στρατεύματα εισβάλλουν στο βόρειο τμήμα της Κύπρου. Από τότε μέχρι σήμερα παραμένουν στο βόρειο τμήμα του νησιού επιβάλλοντας τη “de facto” διχοτόμηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα σήμερα η Λευκωσία να είναι η...
Showing 201 - 220 of 260 results.
Στοιχεία ανά σελίδα 20
του/της 13