Ενημέρωση Ενημέρωση

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου για την προθεσμία δήλωσης και συμμετοχής στο διαγωνισμό φωτογραφίας

Δικαστικό Μέγαρο

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Πέμπτη, 03/09/2009, στα γραφεία της εταιρίας «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.»,  ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλη Λαμτζίδη....

Nομική βοήθεια ΚΕΘΕΑ

Με την με αριθμό 82/1.7.2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕ.Θ.Ε.Α.), για την παροχή νομικής βοήθειας στα θεραπευμένα σε αυτό άτομα για την εκπροσώπησή τους ενώπιον των Δικαστηρίων και τη διευθέτηση άλλων νομικών τους εκκρεμοτήτων, που συνδέονται με την πιο πάνω ιδιότητά τους.

Η οπτική του ΔΣΘ για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Έχει τελειώσει η επεξεργασία από την ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή (υπό την προεδρία του Αρεοπαγίτη κ. Παπανικολάου), για την τελική διαμόρφωση του κειμένου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Αναγραφή παρακολουθημάτων στο κτηματολογικό φύλλο

Απάντηση σε ερώτημα σχετικά με την Αναγραφή παρακολουθημάτων στο κτηματολογικό φύλλο

Εκδηλώσεις του «Άργου» για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, το ζωοφιλικό σωματείο «Ο Άργος» διοργανώνει σειρά ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δικαιώματα των ζώων και την ανάγκη προστασίας τους.

ΓνδτΑΠΔ 3/2009 - Έννομες συνέπειες εισαγγελικής παραγγελίας για τη χορήγηση δημοσίων εγγράφων.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, συνήλθε μετά από πρόσκληση του Προέδρου της σε τακτική συνεδρίαση την 02.07.2009 στο κατάστημα της αποτελούμενη από τον Χ. Γεραρή, Πρόεδρο, και τους Λ. Κοτσαλή, Α. Παπανεοφύτου και Α. Ρουπακιώτη, τακτικά μέλη, Γ. Πάντζιου, Π. Τσαντίλα και Γ. Ααζαράκο, αναπληρωματικά μέλη, σε αντικατάσταση των τακτικών μελών Α. Πομπόρτση, Α. Πράσσου και Α.Ι. Μεταξά, οι οποίοι αν και κλήθηκαν νομίμως εγγράφως, δεν παρέστησαν λόγω κωλύματος.

ΜΔΠρΑθ (Αναστ) 3624/2009 - Φορολογικοί νόμοι - Έκτακτη εισφορά – Αντισυνταγματικότητα διατάξεων άρθρου 18 ν. 3758/2009 -.

Η διάταξη του άρθρου 18 του ν. 3758/2009 αντίκειται στο άρθρο 78 παρ. 2 του Συντάγματος, δεδομένου ότι με αυτή επιβλήθηκε οικονομικό βάρος σε εισόδημα που προέκυψε κατά τη διαχειριστική περίοδο από 1/1/2007 έως 31/12/2007, ...

Χαιρετισμός προέδρου ΔΣΘ σε πανελλήνιο συνέδριο

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 10Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: « ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ»

Χαιρετισμός στον δικηγορικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης

από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κο Μανόλη Λαμτζίδη

Υπόμνημα του Προέδρου του Δ.Σ.Θ. προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 11:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χάρης Καστανίδης, στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. (Δικαστικό Μέγαρο, 4ος όροφος).

Τον Δ.Σ.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Εσκί Σεχίρ

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. 25μελή αντιπροσωπεία από τον Δικηγορικό Σύλλογο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας ...

Συνάντηση με την Επιθεωρήτρια Αιμιλία Λύτινα

Η Επιθεωρήτρια-Αεροπαγίτισσα, αρμόδια για την περιφέρεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης, κα Αιμιλία Λύτινα θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 13:00 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και θα συζητήσει μαζί του για τα προβλήματα που έχουν σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης.
Showing 3.161 - 3.180 of 3.281 results.
Στοιχεία ανά σελίδα 20
του/της 165