Ενημέρωση Ενημέρωση

Nομική τράπεζα πληροφοριών της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με την υπ. Αριθμ. 74/7-5-2009 απόφαση του Δ.Σ., μετά από σχετική εισήγηση του  αντιπροέδρου του κ. Γιάννη Μ. Κοτζαμανίδη, δέχτηκε προσφορά για ομαδική εγγραφή μελών του στην νομική τράπεζα πληροφοριών του νομικού περιοδικού «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ», με προνομιακούς οικονομικούς όρους ετήσιας συνδρομής.

Συνέδριο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Υπαλλήλων Δικηγορικών Συλλόγων

Το  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ πραγματοποίησε στην Αθήνα , στην  ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας  το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της με θέματα το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ , το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ και το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ 2010

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα και με την από 29.4.2010 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας (που αφορά όλους τους Δικηγόρους της Χώρας),  αποφάσισε:

Ανακοίνωση: Γενική Συνέλευση 19-05-2010

Λόγω μη επιτεύξεως απαρτίας στη συνεδρίαση της  29/04/2010, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση την 30/04/2010 διά περιφοράς ...

Υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής του συγκροτήματος «ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Υπογράφηκε χθες, 27 Απριλίου 2010, ανάμεσα στην Επιτροπή Παραλαβής του έργου, τους νόμιμους εκπροσώπους του Δ.Σ.Θ. και στον κ. Γ. Τσουκαλά, εκπρόσωπο της εργολάβου-κατασκευαστικής εταιρείας ΓΕΤΕΜ ΑΕ που είχε αναλάβει την κατασκευή του συγκροτήματος «ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (Έδρα: Ν. Ραιδεστός) το πρωτόκολλο οριστικής παράδοσης-παραλαβής του έργου.

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα όσα αναφέρονται σε σχέση με το προβαλλόμενο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, βάσει της Οδηγίας περί Υπηρεσιών στην Εσωτερική Αγορά, δεν αντιστοιχούν με την πραγματικότητα όσον αφορά στους δικηγόρους,

Κατάλογος πραγματογνωμόνων για το έτος 2010

Προκειμένου να συνταχθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και το  Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο κατάλογος των πραγματογνωμόνων για το έτος 2010,

Επιστολή Προέδρου ΔΣΘ προς Υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Δένδια, με την οποία τον καλεί να δείξει ενεργό ενδιαφέρον στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τον απεεγό πείνας και υπόδικο κρατούμενο στις Φυλακές Κορυδαλλού Θοδωρή Ηλιόπουλο:

Επίσκεψη στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΣΑΕ με εκπροσώπους της παλαιστινιακής παροικία

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλης Λαμτζίδης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της παλαιστινιακής παροικίας της Θεσσαλονίκης...

Προτάσεις προς τον κ. Πρόεδρο της Ολομέλειας

Ενόψει σύγκλησης  της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, τη Δευτέρα 26/04/2010...

Τραυματισμός δικηγόρου Χ. Κουρουνδή από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, διαμαρτύρεται εντονότατα και καταγγέλλει το σοβαρό τραυματισμό του δικηγόρου Θεσσαλονίκης Χαράλαμπου Κουρουνδή από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη σημερινή απεργιακή διαδήλωση, που διοργάνωσαν η ΑΔΕΔΥ και τα πρωτοβάθμια Σωματεία Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Σύλληψη δικηγόρου Κ. Τορπουζίδη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τη σύλληψη και παράνομη κατακράτηση, επί 7 και πλέον ώρες του Δικηγόρου Κωνσταντίνου Τορπουζίδη και ενός ακόμη πολίτη κατά την 06 Φεβρουαρίου 2010, από πεζή περίπολο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ΔΑΕΘ).

Ενημέρωση

Επισυνάπτονται 3 έγγραφα προς ενημέρωσή σας.
Showing 2.881 - 2.900 of 3.054 results.
Στοιχεία ανά σελίδα 20
του/της 153