Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Δικαστικό Μέγαρο

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Πέμπτη, 03/09/2009, στα γραφεία της εταιρίας «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.»,  ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλη Λαμτζίδη....

Εκδηλώσεις του «Άργου» για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, το ζωοφιλικό σωματείο «Ο Άργος» διοργανώνει σειρά ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δικαιώματα των ζώων και την ανάγκη προστασίας τους.

Η οπτική του ΔΣΘ για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Έχει τελειώσει η επεξεργασία από την ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή (υπό την προεδρία του Αρεοπαγίτη κ. Παπανικολάου), για την τελική διαμόρφωση του κειμένου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

ΜΔΠρΑθ (Αναστ) 3624/2009 - Φορολογικοί νόμοι - Έκτακτη εισφορά – Αντισυνταγματικότητα διατάξεων άρθρου 18 ν. 3758/2009 -.

Η διάταξη του άρθρου 18 του ν. 3758/2009 αντίκειται στο άρθρο 78 παρ. 2 του Συντάγματος, δεδομένου ότι με αυτή επιβλήθηκε οικονομικό βάρος σε εισόδημα που προέκυψε κατά τη διαχειριστική περίοδο από 1/1/2007 έως 31/12/2007, ...

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Απριλίου 2010, ώρα 17.00΄ στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, 4ος όροφος)

Κείμενο προκήρυξης για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο γραφείο του Προέδρου του ΔΣΘ

Σας αποστέλλουμε το κείμενο της προκήρυξης με την οποία η οργάνωση «Συνθήκη των άνομων/Πρεσβευτές του ερέβους» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση και ανάφλεξη εκρηκτικών μηχανισμών στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του Προέδρου του Δ.Σ.Θ., κ. Μανόλη Λαμτζίδη στις 30.11.2009.

Νομικός Οδηγός για το Περιβάλλον από τον Συνήγορο του Πολίτη και τη WWF Ελλάς

Ο  Συνήγορος  του  Πολίτη  ανέλαβε  τη  συγγραφή  και  την  επιστημονική  επιμέλεια  ενός Νομικού  Οδηγού  για  το  περιβάλλον,  που  εκδίδει  η WWF  Ελλάς  στο  πλαίσιο  τριετούς προγράμματος για την έκδοση και παρουσίαση δέκα «Οδηγών για το περιβάλλον».

Συνάντηση με την Επιθεωρήτρια Αιμιλία Λύτινα

Η Επιθεωρήτρια-Αεροπαγίτισσα, αρμόδια για την περιφέρεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης, κα Αιμιλία Λύτινα θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 13:00 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και θα συζητήσει μαζί του για τα προβλήματα που έχουν σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης.

Τον Δ.Σ.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Εσκί Σεχίρ

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. 25μελή αντιπροσωπεία από τον Δικηγορικό Σύλλογο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας ...

Υπόμνημα του Προέδρου του Δ.Σ.Θ. προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 11:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χάρης Καστανίδης, στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. (Δικαστικό Μέγαρο, 4ος όροφος).
Showing 2.146 - 2.160 of 2.219 results.
Στοιχεία ανά σελίδα 15
του/της 148